comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Sevilla'dan Eljif Elmas için Simon Kjaer'li teklif

14 Haziran 2019, Cuma 11:34
Fenerbahçe Transfer Haberleri: Sevilla'dan Eljif Elmas için Simon Kjaer'li teklif

Sevilla'nın transfer etmek istediği Eljif Elmas için Simon Kjaer'in de takasta bulunduğu bir teklif yaptığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdaki futbolculara gelen teklifler dikkat çekiyor. Bu isimlerin başında gelen Eljif Elmas için son olarak Sevilla iddiası ortaya atıldı. İspanyol kulübünün, Fenerbahçe ile temasa geçerek Simon Kjaer ve bir miktar para teklifinde bulunduğu öne sürüldü. 
 

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Eljif Elmas, Sevilla'ya transfer olacak mı?


İtalyan takımlarıyla birlikte İngiltere'den de teklifler aldığı iddia edilen Eljif Elmas için son olarak ciddi bir teklifin de Sevilla'dan yapıldığı iddia edildi. İspanyol basınından El Decano'da yer alan habere göre genç futbolcu için Sevilla'nın 15 milyon euro ve Simon Kjaer'i önerdiği iddia edildi. Kjaer'in de bonservis bedelinin yaklaşık 8 milyon euro olduğu ve toplamda 23 milyon euroya eş değer bir teklifin yapıldığı belirtildi. 

Eljif Elmas için İtalya'dan Inter, Napoli ve Lazio'nun İspanya'dan Atletico Madrid'in ve İngiltere'den de Tottenham'ın devrede olduğu da kaydedildi. 

 

Eljif Elmas hangi takıma transfer olacak?


İtalyan basınından Tuttomercatoweb sitesine konuşan Eljif Elmas'ın İtalya'daki temsilcisi George Gardi, "Napoli'nin ilgisi olduğu doğru. Bize ulaşan takımlar arasında en az dört büyük İtalyan var. Eljif, Ali Koç'un başkanlık yaptığı büyük bir kulüpte oynuyor. Karşılıklı anlaşmaların ardından Eljif Elmas'ın transferi kısa süre içinde açıklanacaktır." ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!