comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de yaşanan krizler

28 Eylül 2015, Pazartesi 17:19
Fenerbahçe'de yaşanan krizler

Sezona flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe'de son haftalarda Van Persie ve Vitor Pereira arasında yaşanan soğukluk sürüyor.

FutbolArena Detay - Bursaspor maçında yedek kaldığı için Vitor Pereira'ya tepki gösteren Robin van Persie, Beşiktaş derbisinde de Portekizli teknik direktöre soğuk tavırlarıyla dikkat çekti.
 
İkili arasında yaşanan bu tatsızlık Fenerbahçe'de daha önce teknik adam ve yıldız oyuncular arasında yaşanan krizleri akıllara getirdi.
 
LORANT-ORTEGA KRİZİ

Werner Lorant'ın kendisini yedek bıraktığı gerekçesiyle idmanları boykot eden Ortega, süreçte bazı zamanlarda idmanda yer almamakla birlikte terkettiği idmanlarla da gündeme sık sık geldi. Ortega, bu kriz sonrası takımdan ayrılmak durumunda kalmıştı.

KOCAMAN-ALEX GERİLİMİ!

Sarı lacivertlilerde bir kriz durumu da geçtiğimiz yıllarda Aykut Kocaman ve Alex arasında yaşanmıştı. Kocaman, "Her isteğinin olmasını isteyen Alex'le sorunlar yaşamış Brezilyalı oyuncuyu bazı maçlarda yedek bırakmıştı. Bu durumdan rahatsız olan Alex de açıklamalarıyla Kocaman'ı eleştirmiş ve  daha sonra da gönderilen isim olmuştu.
 
Fenerbahçe'de geçmişte yaşanan bu krizlerde önce oyuncular takımdan ayrılmıştı. Pereira ve Van Persie arasındaki krizin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

Haber: Ertan Süzgün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!