Altaylı, Aziz Yıldırım'ın Türkiye'de Galatasaray'ı yenmeyi başarı olarak kabul ettiğini ve Avrupa'yı önemsemediğini dile getirdi.
İşte Altaylı'nın yazısından bir bölüm:
"Fenerbahçe bu yönetim anlayışı ile daha çok uzun zaman Avrupa başarısı bekler. Aziz Yıldırım'ın kafası Türkiye'ye yetiyor. Onun için Galatasaray'ı yenmek daha önemli. Gerçi Pereira ile onu da yapamaz oldular ama Fenerbahçe, Avrupa arzusu olan bir takım değil gibi duruyor. Monaco maçı tam rezalet. İlk maçı izleyemedim ama rövanşı izledim. Fenerbahçe biraz düzgün bir teknik direktörle o turu geçerdi. Şampiyonlar Ligi'ne kalır mıydı bilmem ama en azından bir maç daha oynardı. Kaleci falan hikaye. Tamamen teknik direktör hatasıdır Fenerbahçe'nin başına gelenler.
Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın babasının malı olsa, böyle yönetemez kulübü. En azından babası “Oğlum s..tın kulübün içine” der ve görevden alır. Şampiyon hocaları kov. İsmail'le, Pereira'larla Fenerbahçe'yi yönet!"