comScore

Dortmund Sevilla maçı Şampiyonlar Ligi canlı ve şifresiz izle (Bein Sports 2 canlı yayın)

09 Mart 2021, Salı 22:27
Dortmund Sevilla maçı Şampiyonlar Ligi canlı ve şifresiz izle (Bein Sports 2 canlı yayın)

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Sevilla'yı konuk ediyor. Dortmund Sevilla maçı Şampiyonlar Ligi canlı şifresiz izle ve Bein Sports 2 canlı yayın için detaylar haberimizde.

Borussia Dortmund ile Sevilla, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında kozlarını paylaşıyor. Erling Haaland ile Şampiyonlar Ligi'nde avantaj sağlayan Borussia Dortmund, ilk maçta Sevilla'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Borussia Dortmund - Sevilla maçını beIN SPORTS 2 canlı yayınlayacak. Borussia Dortmund - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Borussia Dortmund - Sevilla maçı ilk 11'ler ve canlı yayın bilgisi haberimizde.

Borussia Dortmund ilk 11'i: Hitz; Morey, Emre Can, Hummels, Schulz; Delaney, Bellingham, Dahoud; Reus, Hazard; Haaland
Sevilla ilk 11'i: Bono; Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Acuna; Jordan, Fernando, Oscar; Ocampos, En-Nesyri, Suso

Borussia Dortmund, deplasmanda oynadığı ilk maçta Mahmoud Dahoud ve Erling Haaland'ın golleriyle 3-2 galip geldi. Haaland maçı 2 gol ve 1 asistle tamamlayarak parladı. Sevilla'nın golleri ise Suso ve Luuk de Jong'dan geldi. Borussia Dortmund, Sevilla rövanşına hem galibiyet hem de deplasmanda bulduğu 3 golün avantajıyla çıkıyor. Sevilla, İspanya La Liga'da son 2 maçını kaybetti. Bu maçlarda Barcelona ve Elche'ye sadece 1 gol atabildi. Borussia Dortmund ise ligde üst üste 2 maç kazandıktan sonra, Bayern Münih'e hafta sonu 4-2 kaybetti.
 

Dortmund-Sevilla beIN Sports canlı yayın


Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş Dortmund, Sevilla'yı ağırlayacak. Dortmund-Sevilla maçı saat 23:00'da başlayacak. Dortmund-Sevilla maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Dortmund-Sevilla canlı izle, Dortmund-Sevilla şifresiz izle, Dortmund-Sevilla bein sports izle, Dortmund-Sevilla bein sports canlı izle, Dortmund-Sevilla bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Dortmund-Sevilla maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!