comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bülent Uygun, Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu - Fenerbahçe Haberleri

21 Nisan 2016, Perşembe 21:29
Bülent Uygun, Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu - Fenerbahçe Haberleri

Bülent Uygun, Goal'e yaptığı özel açıklamalarda Vitor Pereira'ya sert eleştirilerde bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında yara alan Fenerbahçe'de Vitor Pereira tartışmalarına Bülent Uygun da katıldı. Katar'da Umm Salal kulübünü yöneten Bülent Uygun, Goal'e yaptığı özel açıklamalarda Vitor Pereira'ya sert eleştirilerde bulundu.
 

Bülent Uygun'dan Vitor Pereira'ya eleştiri


"Sezon başında sorsaydınız Fenerbahçe'nin 15 puan farkla şampiyon olacağını söylerdim. Vitor Pereira'nın Fenerbahçe için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe ligin en uzun boy ortalamasına sahip ama duran top golü bulamıyorlar. Daum zamanında bile atılan 80 golün 30 tanesi duran toptandı. Ama şu anda Fenerbahçe'de üç tane duran toptan gol yok. Fenerbahçe teknik direktörü isen mükemmel olmak zorundasın. yıldız futbolcuları yönetememen, sana büyük sorun olarak geri dönecektir. Yıldız futbolcunun egosu yüksek olabilir ama sen o egoyu iyi yöneteceksin."
 
260160-haber
 

Bülent Uygun: "Türkiye'nin en iyi teknik direktörleri arasındayım"


"Türkiye'ye geleceksem Anadolu'dan şampiyon olabileceğine inandığım bir takımın başına gelirim. Başkanımızla oturup konuşacağım, diğer gelen tekliflere de bakıp ona göre bir yol haritası çizeceğim. Hedefim Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nda Katar Milli Takımı'nı çalıştırmak. Ben Türkiye'de şu anda yüzde 52 galibiyet ortalamasıyla en başarılı teknik direktörlerden bir tanesiyim. Sonrasında ise yüzde 48'le Ertuğrul hoca, Aykut hoca ve 45'le Hamza hoca geliyor. Bu isimler Fenerbahçe'de, Galatasaray'da ve Bursaspor'da çalışmış isimler. Büyük takımların galibiyet oranı zaten yüksektir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!