comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic Domagoj Vida'nın transfer edilmesini istedi

13 Ekim 2018, Cumartesi 19:19
Slaven Bilic Domagoj Vida'nın transfer edilmesini istedi

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaşlı Vida'nın transfer edilmesi için yönetime rapor verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ı çalıştıran Slaven Bilic, bu sezon Suudi Arabistan'ın en eski ve zengin kulüplerinden Al Ittihad'ın başına geçti. 


Beşiktaş Haberleri: Domagoj Vida transfer son dakika


Suudi Arabistan Ligi'nde ilk 5 haftada 1 puanla son sırada yer alan Al Ittihad, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Arap basınındaki haberlere göre, Eurosport kaynaklı gelişmede Slaven Bilic'in Beşiktaşlı Domagoj Vida'ya talip olduğu iddia edildi. 

Hırvat teknik adamın, Milli takım forması giyen ve şu anda Beşiktaş'ta oynayan Domagoj Vida'nın alınması için yönetime rapor verdi. Al Ittihad'ın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından takım savunmasının güçlenmesi yönünde bir rapor hazırlayan Hırvat teknik adamın radarında Domagoj Vida yer alıyor. 


Domagoj Vida'nın Beşiktaş performansı


Domagoj Vida bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde ve Avrupa kupaları dahil olmak üzere toplam 10 maçta forma giydi ve 804 dakika görev aldı. 
Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!