comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

1860 Münih Vitor Pereira'nın hayalindeki teknik direktör olduğunu açıkladı

18 Aralık 2016, Pazar 21:43
1860 Münih Vitor Pereira'nın hayalindeki teknik direktör olduğunu açıkladı

Fenerbahçe'den kovulan Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu. 

FutbolArena Dış Haberler - Sezon başında Fenerbahçe'den kovulan ve daha sonra kulüp bulamayan Vitor Pereira geçtiğimiz haftalarda Bundesliga 2 takımlarından 1860 Münih kulübü yöneticileriyle bir araya gelmiş fakat anlaşamadığını açıklamıştı. 

VİTOR PEREİRA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU
Alman basınında çıkan son dakika haberine göre; Vitor Pereira, Bundesliga 2'de mücaadele eden 1860 Münih kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı ve resmi imzaların Pazartesi günü atılacağı öğrenildi. 



1860 Münih başkanı yaptığı açıklamada isim vermese de, "Yeni teknik direktörümüz maçlarımızı zaten tribünden izliyor." diyerek Vitor Pereira'yı işaret etti. 

"2 haftadır tribünde oturan kişiyi görmüşünüzdür." diyen 1860 Münih'in başkanı Vitor Pereira ile anlaşmalarının çok yakın olduğunu söyledi. Portekizli teknik adam 1860 Münih'in geçtiğimiz hafta Bochum ile oynadığı maçı tribünden izlemişti. 


Vitor Pereira 1860 Münih'in yeni teknik direktörü oldu


1860 Münih resmi internet sitesi Vitor Pereira ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Öte yandan 1860 Münih Sportif direktör Anthony Power, çok mutlu olduğunu söylerken, "Hayalimizdeki teknik adamı getirmeyi başardık. Vitor Pereira kocaman bir yüreğe ve inanılmaz isteğe sahip. Bizim kulübe mükemmel uyuyor" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!