comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo farklı galibiyetin sırrını söyledi

02 Şubat 2014, Pazar 21:33

Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Felipe Melo, 6-0 kazandıkları Bursaspor maçının ardından görüşlerini paylaştı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Felipe Melo, Bursaspor'a karşı oynadığı 100'üncü maçı ve 6 gollü galibiyeti değerlendirdi.

Maç hakkında görüşleri sorulan Brezilyalı yıldız; "Tabii ki bugün alınan galibiyetten ötürü çok mutluyum. Hem farklı galibiyetten, hem arkadaşlarımın oyunundan dolayı mutluyum. Çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı, umarım ligin sonuna kadar böyle devam ederiz" dedi.

Bugüne kadar ki Galatasaray kariyeri hakkında yorum yapan Melo; "Ben buraya ilk geldiğimiz zaman kafalarda bir imaj vardı, kiralık oyanayacak ve gidecek diye. Ben geldiğim zaman kafamdaki düşüncem, burada kalıp burada tarih yazmaktı. Uzun süre kalmak istiyordum. Daha önce oynadığım kulüplerde böyle bir şansım olmadı, 100 maç oynayacak kadar uzun sürebir kulüpte kalmamıştım. Burada tarih yazıyoruz. Umarım daha uzun süre burada kalabilirim" ifadelerini kullandı.

Maçta beğendiği en önemli gol sorulan Felipe Melo; "Değinmemiz gekeren en önemli notka gol yemememizdi. Bugün gol yemeyeceğimize dair konuştuk, söz verdik. Bu tür zor maçlarda ilk gol çok önemlidir. Benim için en önemli gol ilk goldü" diyerek sözlerini noktaladı.

 








ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!