comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Jem'i KAP'a bildirdi, verilen ücret yine şaşırttı

08 Temmuz 2015, Çarşamba 18:19
Galatasaray Jem'i KAP'a bildirdi, verilen ücret yine şaşırttı

Galatasaray'da Jem Karacan transferinde özellikle sözleşmenin detayları ve futbolcuya ödenecek olan garanti para büyük tepki çekti. 

FutbolArena Detay Haber -  Dün yaptığımız bu haberde (TIKLAYIN) Galatasaray yönetiminin para sıkıntısına rağmen, oyuncularına verdiği yüksek sözleşmeleri konu almıştık, bugün bu halkaya Jem Karacan transferi de eklenmiş oldu. 

Jem Paul Karacan 2008'den bu yana formasını giydiği Reading'de son üç seneye kadar yani 23 yaşına kadar yüksek performans göstermiş, takımın kaptanı ve taraftarın sevgilisi konumuna yükselmişti. Bu performans doğrultusunda kendisiyle sözleşme imzalayan Reading kulübü oyuncuya net 400 bin Pound'luk bir sözleşme vermişti. Brüt olarak 700 bin Pound kazanan ancak İngiltere'deki vergiden sonra eline net olarak 400 bin Pound yani yaklaşık 550 bin Euro geçen Jem maalesef son 3 sezonu ciddi sakatlıklarla geçirmişti. 
Bu yüzden takım kaptanlığına kadar yükselmiş olmasına rağmen Reading 26 yaşındaki oyuncusuyla sözleşme uzatmadı. Geçtiğimiz günlerde Watford'un kendisiyle ilgilendiği haberler çıkmasına rağmen, sanırız onlardan da beklediği sözleşmeyi alamayan Jem'i Galatasaray sözleşmesine zam yaparak kadrosuna kattı! 

3 yıl sakatlık geçirmeden önceki haliyle yaklaşık 550 bin Euro kazanan Jem'e, Galatasaray üç yıllık sakatlığına rağmen 50 bin Euro zamlı, yani 600 bin Euroluk bir sözleşme sundu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!