comScore

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri belli oldu

16 Ekim 2018, Salı 14:57
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleridne 4. tur maçları ne zaman oynanacak? Eşleşmeler belli oldu. Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda bu tura Spor Toto Süper Lig takımları da dahil oldu.  Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri belirlendi.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi bugün gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kurada takımların temsilcileri katıldı.
Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda Spor Toto Süper Lig'den Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe A.Ş., Kasımpaşa A.Ş., Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri dahil olacak. ZTK 3. Eleme turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. Eleme Turu'nda mücadele edecek.
 

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri



Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçları ne zaman?


Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 30, 31 Ekim ve 1 Kasım 2018 tarihlerinde oynanacak.


Güncellenecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!