comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Zenit'in Ömer Ali Şahiner transferi 'ona' bağlı

21 Aralık 2016, Çarşamba 22:54
Zenit'in Ömer Ali Şahiner transferi 'ona' bağlı

Konyasporlu Ömer Ali Şahiner için Lucescu'nun takımı Zenit St. Petersburg bir oyuncusunu elden çıkarmayı bekliyor. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor'da forma giyen ve sergilediği performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çeken Ömer Ali Şahiner'in transferi konusunda Zenit'in ısrarı sürüyor. 
 

Zenit'ten Ömer Ali Şahiner için dev transfer teklifi


Rusya Premier Lig takımlarından Zenit St. Petersburg transfer döneminde Slovak futbolcusu Robert Mak için Avrupa'dan gelen teklifler doğrultusunda hareket edecek. Slovak futbolcuya taliplerinin olduğu öğrenilirken, Zenit eğer Robert Mak'ı elden çıkarırsa Konyasporlu Ömer Ali Şahiner için resmi transfer girişiminde bulunacak. 

Robert Mak'ın durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden Zenit yetkilileri, Slovak futbolcunun ayrılması durumundan Konyasporlu Ömer Ali Şahiner için 4,5 - 5 milyon euro civarında Atiker Konyaspor'a transfer teklifinde bulunacak. 
 

Ömer Ali Şahiner kimdir?


Futbola Karabağ G.B. altyapısında başlayan Ömer Ali Şahiner, daha sonra Konya Şekerspor altyapısına geçti. 2008 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buradaki as takıma alındı. Konya Şekerspor için ilk resmî karşılaşmasına 26 Kasım 2008 tarihinde Mersin İdman Yurdu'ya karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. Bu karşılaşmadan sonra kısa sürede ilk 11'in düzenli oyuncusu olamayı başardı.
2012-2013 sezonundan itibaren Konyaspor forması giyiyor. 

Ömer Ali Şahiner bu sezon Konyaspor formasıyla 22 resmi maçta 3 gol attı, 3 asist yaptı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!