comScore

Zalim İstanbul 12. son bölüm full tek parça İZLE (Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı Kanal D izle)

23 Eylül 2019, Pazartesi 23:49
Zalim İstanbul 12. son bölüm full tek parça İZLE (Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı Kanal D izle)

Kanal D'de Zalim İstanbul 12. bölümü ile ekranlara geldi. Zalim İstanbul yeni bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm ve Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı sorgularını yapan kullanıcılar için merak edilen detaylar haberimizde.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran başarılı dizisi Zalim İstanbul 12. bölümü ile 23 Eylül 2019 Pazartesi günü yayınlandı. Zalim İstanbul son bölümde neler yaşandı? Zalim İstanbul yeni bölüm izlemek isteyenler ve Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanını merak edenler dizi rehberimize göz atabilirsiniz. Zalim İstanbul dizisinin 12. bölümünde Ceren, Nedim'i yastıkla boğarak öldürmeye çalışır; fakat, sakinleşmeye başladığı sırada yaptığı yanlışın farkına varır.
 

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu? Zalim İstanbul 12. bölüm izle


Cenk, Agah'ın yaptığı plan sonrası Antakya'ya doğru yola çıkan Cemre'nin otobüsünün önünü kesti. Cemre'nin gitmesine izin vermedi ve onu bir eve götürdü. Agah Bey, Cenk'in yaptıklarını öğrenince Cemre ve Nedim'in bir araya gelmemesi için elinden geleni yaptı ancak Cemre'ye ulaşamadı. Ceren bu sıra Nedim'i öldürmeye çalıştı. Yastıkla Nedim'i boğmaya yeltenen Cemre, son anda geri adım atarak vazgeçti. Bu olay Cenk ile Ceren'in arasını açar. Ceren, Nedim'e iyi davranmaya başlar. Seher olanları anlayana kadar kötülüklerine devam eder. Zalim İstanbul'un yeni bölümünde olaylar yine durulmadı. Nedim ve Cemre arasındaki yaşananlar izleyecileri heyecana sürükledi.

ZALİM İSTANBUL 12. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Zalim İstanbul dizisi oyuncuları


Fikret Kuşkan
AGAH KARAÇAY

Deniz Uğur
SEHER YILMAZ

Mine Tugay
ŞENİZ KARAÇAY

Ozan Dolunay
CENK KARAÇAY

Simay Barlas
DAMLA KARAÇAY

Berker Güven
NEDİM KARAÇAY

Bahar Şahin
CEREN YILMAZ

Sera Kutlubey
CEMRE YILMAZ

İdris Nebi Taşkan
CİVAN YILMAZ
 
Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
 

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı çıktı mı? Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı


Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm fragmanı 12. bölümden sonra henüz yayınlanmadı. Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanını izlemek isteyenler internet ortamında Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm fragmanı 13. bölümün sona ermesinden sonra ekranlara henüz getirilmedi. Zalim İstanbul dizisi 13. bölüm fragmanı dizinin fanatikleri tarafından merakla bekleniyor. Zalim İstanbul 13. Bölüm 30 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'de Kanal D'de olacak.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!