comScore

Manisaspor Manisaspor

Yusuf Şimşek, Manisaspor'a meydan okudu - Bandırmaspor Haberleri

28 Şubat 2017, Salı 21:51
Yusuf Şimşek, Manisaspor'a meydan okudu - Bandırmaspor Haberleri

Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor - Manisaspor maç öncesi açıklaması haberimizde.

FutbolArena - TFF 1. Lig'in 23. hafta maçında Manisaspor ile karşılaşacak olan Bandırmaspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek iddialı açıklamalarda bulundu.
 

Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor - Manisaspor maç öncesi açıklaması


Anadolu Ajansı'na konuşan Yusuf Şimşek, Manisaspor'a gözdağı verdiği sözlerinde, "Kazanacağız, kaybetmeyeceğiz, bundan sonraki hedefimiz, prensibimiz o olacak. Deplasman ve içeride fark etmiyor her maçımıza 3 puan için çıkacağız. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. İnşallah Bandırmaspor'u layık olduğu en güzel yere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet hasretini dindirdiklerini aktaran Yusuf Şimşek, görevi bırakan Feyyaz Uçar'ın iyi bir takım bıraktığını söyledi.
ŞANLIURFASPOR YARA SARIYOR

Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban ise "Son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Adana Demirspor karşısında şanssızlığımızı yenerek hedefimize kenetlenmenin planını yapıyoruz. Futbolcularımızı moral ve motivasyon olarak bu maça hazırlıyoruz. Galibiyete hasret olan oyuncularımız inşallah bu hafta mutlu sona ulaşacaktır." diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!