comScore

Yıldırım Demirören'in milli takım için istediği 2 hoca

27 Temmuz 2017, Perşembe 10:05
Yıldırım Demirören'in milli takım için istediği 2 hoca

Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa etmesinin ardından milli takımın başına hangi hocanın geçeceği merak konusu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in gönlünde ise 2 aday yatıyor.

FutbolArena - Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa etmesinin yankıları sürerken Türkiye Futbol Federasyonu ara vermeden yeni hoca arayışlarına girdi. Yıldırım Demirören hangi hocaları istiyor?

Alaçatı'daki kavga ve milli takımdaki son günlerdeki iç huzursuzluk nedeniyle istifa kararı alan Fatih Terim ile TFF el sıkışmış ve ayrılık gerçekleşmişti.
Milli Takım'da boşalan koltuk için birçok adayla birlikte şu ana kadar en çok dillendirilen isimler, Mehmet Özdilek, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş olmuştu.


Milli takımın yeni hocası kim olacak?


Habetürk'ün haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in öncelikli hedeflerinin Şenol Güneş ve Mustafa Denizli olduğu öğrenildi. Demirören'in Beşiktaş'ta başkanlık yaparken beraber şampiyonluk yaşadığı Mustafa Denizli'nin şu anda boşta olması nedeniyle öne çıktığı ifade edildi.

Diğer adaysa Beşiktaş'ı başarıdan başarıya götüren Şenol Güneş. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Şenol Güneş'i de istediği ifade ediliyor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!