Eskişehirspor'dan alınan Erkan Zengin, Medicana Sivasspor maçında sonradan oyuna girerek topla ilk buluşmasında asist yapmayı başardı.
Cardozo'nun attığı 2. golde de gol pasında imzası olan Erkan Zengin, yaptığı 2 asistle tam not alırken, Eskişehirspor'da 15 maçta yakaladığı istatistik sayısını 26 dakikada sağladı.
SAİ K.Erciyesspor'un flaş transferi Royston Drenthe ise Kardemir Karabük karşısında son yarım saatlik dilimde oyuna girdi. Bir dönem Real Madrid formasını da giyen Hollandalı futbolcu, 70. dakikada enfes bir gol atmayı başardı.
Öte yandan ara transfer döneminde Juventus'a gitmesi gündeme gelen Wesley Sneijder ise Çaykur Rizespor karşısında ortaya koyduğu futbol ayakta alkışlandı. Hollandalı yıldız, 1 gol 1 asistle oynadı.
Süper Lig'de dikkat çeken transferlerden Hakan Arıkan, Obraniak, İbrahim Akın ve Enaramo da takımları adına ilk maçlarında görev yapan isimler oldu.