comScore

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor şifresiz izle (Yeni Malatyaspor-Trabzonspor beIN Sports 1 canlı ve şifresiz İZLE)

16 Ağustos 2021, Pazartesi 19:01
Yeni Malatyaspor-Trabzonspor canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor şifresiz izle (Yeni Malatyaspor-Trabzonspor beIN Sports 1 canlı ve şifresiz İZLE)

Süper Lig 1. haftasında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı saat 19:15'te başlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 1. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. UEFA Konferans Ligi'nde Molde'yi yenerek play-off turuna yükselen bordo mavililer, ligin ilk maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı saat 19:15'te başlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 


Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Yeni Malatyaspor:  Ertaç, Haddadi, Wallace, Semih, Hafez, Mallan, Buğra, Aabid, Adem, Mustafa, Tetteh

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, İsmail, Berat, Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Djaniny
 

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maç haberleri


Trabzonspor, Süper Lig'in açılış haftasında yarın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile deplasmanda yapacağı maç için Malatya'ya ulaştı. Özel uçakla Malatya Havalimanı'na gelen bordo-mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Havalimanı çıkışında futbolculara taraftarlar çiçek verdi. Trabzonspor kafilesi daha sonra güvenlik önlemleri altında konaklayacağı otele geçti. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma yarın saat 19.15'te Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak.


Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı istatistik haberleri


Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de ilk kez boy gösterdiği 2017/18'den bu yana en fazla mağlup olduğu iki takımdan biri (6; Beşiktaş ile eşit) ve en fazla gol yediği (16) rakibi Trabzonspor. Yeni Malatyaspor'a konuk olduğu ilk iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Trabzonspor, daha sonraki iki ziyaretinden de 2+ gollük galibiyetlerle döndü. Süper Lig'in son beş sezonunda da çıktığı ilk deplasman maçını kazanamayan Trabzonspor (3B 2M), en son 2015/16'daki ilk dış saha karşılaşmasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. (Opta)

 

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 1. haftasında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı saat 19:15'te başlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Yeni Malatyaspor-Trabzonspor canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor şifresiz izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!