comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'tan tarihi tepki: 'Adalet! Başka sözüm yok!'

22 Şubat 2019, Cuma 22:55
Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'tan tarihi tepki: 'Adalet! Başka sözüm yok!'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Çaykur Rizespor maçının ardından basın toplantısında sadece tek bir söz söyledi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 23. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü. Yeni Malatyaspor'un çok sayıda eksikle gittiği Rize deplasmanında, konuk ekip üst üste şanssızlıklar daha yaşadı ve 3 futbolcu birden sakatlanınca müsabakanın son bölümlerini 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, basın toplantısında soru almadı ve tek bir cümleyle maçın özetini yaptı. Erol Bulut, "Maçla ilgili söyleyeceğim tek bir şey var. Başka bir şey söylemeyeceğim. Adalet! diyorum. Gerisini siz doldurabilirsiniz." ifadelerini kullandı. Başarılı teknik adam bu sözlerinin ardından soru almadan basın toplantısını noktaladı. 
Çaykur Rizespor'un 1-0 önde götürdüğü maçta 75. dakikada Hüseyin Göçek, Yeni Malatyaspor lehine verdiği penaltı kararını VAR'da tekrar izledikten sonra iptal etti. 
 

Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç bitti?


26. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Boldrin bekletmeden pasını Aatif'e verdi. Sert şutu ile kale direğinin hemen yanından topu filelerle buluşturan Aatif takımını öne geçiren golü kaydetti. Çaykur Rizespor soyunma odasına Aatif Chahechouhe'nun attığı gol ile 1-0 önde gitti. İkinci yarıda Yeni Malatyaspor beraberlik golü için büyük çaba sarf etse de aradığı golü bulamadı. 90+5'te Vedat Muriç'in golüyle Rizespor, Malatyaspor karşısında skoru 2-0 yaptı. 90+8'de Rizespor, Nakoulma ile skoru 3-0 yaptı. Taraftar rüzgarını arkasına alan Çaykur Rizespor karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başardı. Yeni Malatyaspor'da bu maçta Robin Yalçın, Erkan Kaş ve Mina sakatlandı. 


Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!