comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor transferde Eduardo ile görüşüyor

01 Ocak 2018, Pazartesi 23:50
Yeni Malatyaspor transferde Eduardo ile görüşüyor

Yeni Malatyaspor yönetimi, bonservisi elinde olan Eduardo ile transfer görüşmelerine başladı.

FutbolArena - Yeni Malatyaspor ara transfer döneminde sürpriz isimlerle görüşüyor. Arsenal'ın eski yıldızı Eduardo ile temaslarda bulunan Yeni Malatyaspor, transferi masaya yatırdı.
 

Yeni Malatyaspor, Eduardo'yu transfer edecek mi?


Yeni Malatyaspor yönetimi, bonservisi elinde olan Eduardo ile transfer görüşmelerine başladı. 35 yaşındaki Hırvat golcü, kariyerinde Arsenal, Dinamo Zagreb ve Shakhtar Donetsk gibi kulüplerin formasını giydi.

Menajerler aracılığıyla kulübe önerilen Eduardo için henüz son kararını vermeyen Yeni Malatyaspor'un yakın zamanda somut adımlar atması bekleniyor.
 

Eduardo kimdir? Yaşı, kariyeri ve golleri


Profesyonel futbol kariyerine ülkesi Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb kulübünde başlayan Eduardo, 3 sezonda 12 gol kaydetti. 2007 yılında Arsenal'a imza atan Hırvat golcü, 63 maçta 24 gol üretti. 2010'da Shakhtar Donetsk'a transfer olan Eduardo, 6 sezonda 55 gol atarak kalitesini konuşturdu.
Ardından Flamengo'da 13, Atletico Paranaense'de ise 2 gol atan tecrübeli futbolcu, 31 Aralık 2017 itibariyle kulüpsüz kaldı. 35 yaşındaki futbolcu Yeni Malatyaspor ile anlaşırsa bonservissiz olarak Türkiye'ye transfer olacak.

Yeni Malatyaspor ile ilgili tüm gelişmeleri Yeni Malatyaspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!