comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haber - Takım küme düşer mi? Yöneticiden açıklama geldi (16 Nisan 2018 Yeni Malatyaspor haberi)

16 Nisan 2018, Pazartesi 23:20
Yeni Malatyaspor Son Dakika Haber - Takım küme düşer mi? Yöneticiden açıklama geldi (16 Nisan 2018 Yeni Malatyaspor haberi)

Yeni Malatyaspor Haberleri okumak ve son dakika Yeni Malatyaspor haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Yeni Malatyaspor puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Yeni Malatyaspor Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Yeni Malatyaspor puan durumu, Yeni Malatyaspor maçları ve Yeni Malatyaspor maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. 
 

Yeni Malatyaspor Haberleri (Yeni Malatyaspor maçları, puan durumu 16 Nisan 2018 Pazartesi)


Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan 29 haftalık süreçte 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Erol Bulut yönetimindeki sarı siyahlılar, 34 gol atarken kalesinde 38 gol gördü. Yeni Malatyaspor topladığı 38 puanla Süper Lig'de 10. sırada yer alıyor. 

YENİ MALATYASPOR'UN SON 9 MAÇI
Yeni Malatya 1-1 Kasımpaşa
Bursaspor 0-0 Yeni Malatya
Yeni Malatya 3-1 Karabükspor 
Konyaspor 0-1 Yeni Malatya  
Yeni Malatya 0-2 Fenerbahçe
Trabzonspor 4-1 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor 4-1 Gençlerbirliği
Başakşehir 1-0 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatya 1-1 Alanyaspor
 

Ali Ravcı, Yeni Malatyaspor açıklamaları


Evkur Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligdeki durumlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen hafta bir şansızlık yaşadık. Futbolda bu tür kazalar olabiliyor. Yeni Malatyaspor'un kalan 5 haftada maksimum puanları hanesine yazdıracağından kimsenin şüphesi olmasın. Ligden düşme gibi bir korkumuz yok. Ancak yukarılara oynama gibi bir hedefimiz var” dedi. 

Takımdaki son durum ve hedefleriyle ilgili İHA'ya açıklamada bulunan Ravcı, “Geçen hafta son dakikada yediğimiz golle 2 puanı kaybettik. Olabilir, sonuçta futbol bir hatalar oyunu. Bu takım ve futbolcular bize çok maç kazandırdı, çok puanlar aldı. Canları sağ olsun. Kalan 5 haftada da en iyisini yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Söylediğim gibi futbolda bu tür kazalar olabiliyor. Ligden düşme gibi bir korkumuz yok. Ancak yukarılara oynama gibi bir hedefimiz var” şeklinde konuştu. 

Ravcı, bu sene koydukları hedefe çok yakın olduklarını da belirterek, “Sezona başlarken yönetimimiz ligde kalma gibi bir hedef belirledi. Şimdi bu hedefe oldukça yakınız. Kulüp olarak her sene hedefi gerçekleştirme noktasında yüzde yüze yakın bir başarı oranımız söz konusu. İnşallah bu senede puan olarak 44 puanın üzerine çıkarız. Evkur Yeni Malatyaspor olarak bu sezon yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarımız güzel bir sinerji ortaya koyarak önemli bir iş başardı bana göre. Tabi lig henüz bitmedi ve biz kalan haflarda da üst düzey mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 


 

Adil Gevrek'ten Alanyaspor maçı sözleri


Süper Lig'in 29. haftasında sahasında 90+4'üncü dakikada yediği golle A.Alanyaspor ile berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor'da üzüntü hakim. Karşılaşmayı İHA'ya değerlendiren sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, “Tam 3 puanı aldık derken gelen gol bizi adeta yıktı. Ancak bu da futbolun bir parçası. Kazansak oldukça rahatlayacaktık. En kısa sürede puanımızı 40'ın üzerine taşımalıyız” dedi. 

Lig sonu düşündükleri 44 puan hedefine ulaşacaklarına inandığını kaydeden Gevrek, “A.Alanyaspor karşılaşması özellikle konuk ekip için diken üstünde bir müsabakaydı. Bu anlamda oyun disiplininden kopmadan, yenilmemek için sahaya çıkmış bir Alanya takımı vardı. Aslında biz de çok üretken olamadık. Buna rağmen Adem'in güzel golüyle öne geçtik ve maçın normal süresini de önde tamamladık. Ancak 90+4'te gelen gol hepimize soğuk duş etkisi yaptı. Hata şundan kaynaklandı gibi şeyleri konuşmak gereksiz bu saatten sonra. Çünkü bu takım bu sene çok zor maçlarda önemli puanlar kazandı. Hem futbol hatalar oyunudur, hata olmadan oynansa her maç 0-0 biterdi. Biz her şeye rağmen sene sonu için koyduğumuz 44 puan hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. 

Gevrek, 30. haftada İstanbul'da Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: 

“A.Alanyaspor maçı geride kaldı. Ligde artık geri sayım başladı. Hem aşağıda hem yukarıda müthiş bir mücadele var. Bizim için de düşme korkusu azda olsa sürüyor. En kısa sürede puanımızı 40'ın üzerine taşımalıyız. Bunun için de 30. haftada oynayacağımız Beşiktaş maçında puan yada puanlar için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 
 

Yeni Malatyaspor fikstür, Yeni Malatyaspor maçları 2018


Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan 5 haftalık süreçte şu maçları oynayacak:

Beşiktaş - Yeni Malatya
Yeni Malatya - Akhisarspor
Göztepe - Yeni Malatya
Galatasaray - Yeni Malatya
Yeni Malatya - Kayserispor

Son dakika Yeni Malatyaspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!