comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haber - İdmanda dikkat çeken görüntü! Erol Bulut görüştü (25 Nisan 2018 Çarşamba)

25 Nisan 2018, Çarşamba 23:05
Yeni Malatyaspor Son Dakika Haber - İdmanda dikkat çeken görüntü! Erol Bulut görüştü (25 Nisan 2018 Çarşamba)

Yeni Malatyaspor Haberleri okumak ve son dakika Yeni Malatyaspor haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Yeni Malatyaspor puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Yeni Malatyaspor Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Yeni Malatyaspor puan durumu, Yeni Malatyaspor maçları ve Yeni Malatyaspor maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. 
 

Yeni Malatyaspor Haberleri (Yeni Malatyaspor maçları, puan durumu 25 Nisan 2018 Çarşamba)


Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan 30 haftalık süreçte 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Erol Bulut yönetimindeki sarı siyahlılar, 35 gol atarken kalesinde 41 gol gördü. Yeni Malatyaspor topladığı 38 puanla Süper Lig'de 10. sırada yer alıyor. 

YENİ MALATYASPOR'UN SON 10 MAÇI
Yeni Malatya 1-1 Kasımpaşa
Bursaspor 0-0 Yeni Malatya
Yeni Malatya 3-1 Karabükspor 
Konyaspor 0-1 Yeni Malatya  
Yeni Malatya 0-2 Fenerbahçe
Trabzonspor 4-1 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor 4-1 Gençlerbirliği
Başakşehir 1-0 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatya 1-1 Alanyaspor
Beşiktaş 3-1 Yeni Malatya
 

Yeni Malatyaspor'da Akhisarspor maçı hazırlıkları


Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında oynayacağı T.M. Akhisarspor müsabakasının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. 

Evkur Yeni Malatyaspor, pazar günü sahasında karşılaşacağı T.M. Akhisarspor maçının hazırlıklarını bugün saat 11.00'de yaptığı antrenman ile sürdürdü. Salonda çalışan Adem Büyük ve hafif sakatlığı bulunan Khalid Boutaib'in katılmadığı antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Antrenmanda futbolcularına uyarılarda bulunan Erol Bulut, ligin sonu yaklaştıkça rehavetin arttığını, buna herkesin dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Bulut, son haftalarda performansı düşen bazı isimlerle de birebir görüşme yaptı. Isınma hareketleri ve top çalışmasıyla başlayan idman çift kale maçla devam etti. 

Sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. 


 

Yeni Malatyaspor'da Sadık Çiftpınar ve Farnolle'den açıklamalar


Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kaleci Fabien Farnolle, açıklamalarda bulundu.

Sadık, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında en kötü hedeflerinin beraberlik olduğunu ancak son dakikalarda yedikleri gollerle mağlubiyeti yaşadıklarını kaydetti.

Bu yıl büyük takımlara karşı en iyi deplasman performansını sergilediklerini ve bu maçı geride bırakarak kalan haftalara odaklandıklarını anlatan Sadık, "Önümüzde bir Akhisarspor maçı var. O maç bizim için daha önemli. Taraftarlarımızın desteğiyle hafta sonu güzel bir galibiyet alarak puanımızı 41'e yükseltmek istiyoruz." diye konuştu.

Ligde kendileri açısından karamsar bir durum olmadığını dile getiren Sadık, alt sıralarda 7 takımın olduğunu ve bunlardan 3 takımın lige veda edeceğini anımsattı.

Malatya ekibinin küme düşme gibi bir durumunun söz konusu olmadığını vurgulayan Sadık, şöyle konuştu:

"Takımımızın kalitesi olsun, birlik beraberliği olsun bu konuda bir sıkıntı yaşamayacağımızı söylüyor bana. Bunu da biz 30 hafta boyunca gösterdik. Şu anki hedefimiz, 4 maçtan alabileceğimiz en yüksek puanları alıp hem kulübümüz hem de bireysel performanslarımız açısından ligi en iyi yerde bitirmek."

"3 PUANI ALACAĞIZ"

Beşiktaş maçında ilk 11'de forma şansı bulan kaleci Farnolle de uzun bir aradan sonra mücadeleye destek olduğundan dolayı mutluluk yaşadığını söyledi.

Antrenmanları hiç bırakmadığını aktaran Farnolle, "Benim hep hazır olmam gerekiyordu ve kendimi hazır tuttum. Zamanı geldiğinde de en iyi şekilde performans sergilemeye çalıştım. Akhisarspor karşısında her zaman çalıştığımız gibi çalışacağız, hafta sonu maça çıkacağız ve 3 puanı alacağız." değerlendirmesinde bulundu.
 

Yeni Malatyaspor fikstür, Yeni Malatyaspor maçları 2018


Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan 4 haftalık süreçte şu maçları oynayacak:
Yeni Malatya - Akhisarspor
Göztepe - Yeni Malatya
Galatasaray - Yeni Malatya
Yeni Malatya - Kayserispor

Son dakika Yeni Malatyaspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!