comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor 2-1 Kasımpaşa maç özeti ve golleri (İZLE)

29 Nisan 2019, Pazartesi 22:01
Yeni Malatyaspor 2-1 Kasımpaşa maç özeti ve golleri (İZLE)

Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig maçında kozlarını paylaştı. Yeni Malatyaspor maçı 2-1 kazanmayı başardı. Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçının özeti, golleri ve merak edilen detayları haberimizde.

FutbolArena - Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Yeni Malatyaspor maçı Adem Büyük ve Robin Yalçın'ın golleriyle 2-1 kazandı. Yeni Malatya Stadyumu'da oynanan maçı hakem Serkan Tokat yönetti. Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor 41 puanla 7. sıraya tırmandı. Kasımpaşa ise 38 puanda kalarak 10. sıraya geriledi. Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçının özeti, golleri ve merak edilen detayları haberimizde.
 

Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti?


Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa'nın ilk yarısında beklenen gol son anlarda geldi. 42. dakikada Adem Büyük'ün golüyle Malatyaspor, Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. 68. dakikada Malatyaspor, Robin Yalçın'ın golüyle Kasımpaşa karşısında skoru 2-0'a getirdi. 77. dakikada Tarkan'ın şutunda Malatyaspor kalecisi Ertaç müthiş bir kurtarış yaptı. 84. dakikada Koita'nın golüyle Kasımpaşa, Malatyaspor deplasmanında farkı 1'e indirdi. Kasımpaşa kalan sürede gol yollarında etkisiz kalınca Yeni Malatyaspor mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı.

BEİNSPORTS MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı istatistikleri (OPTA)


%51 Topla Oynama %49
10 Toplam Şut 10
5 İsabetli Şut 4
276 Başarılı Paslar 304
%76 Pas Başarı(%) %84
9 Korner 3
5/22 Orta 3/12
8 Faul 11
3 Ofsayt 1
 

Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı ilk 11'ler


Yeni Malatyaspor ilk 11'i: Ertaç, Issam, Mina, Mustafa, Bülent, Donald, Murat Yıldırım, Aleksic, Adem, Bifouma, Kamara
Kasımpaşa ilk 11'i: Scuffet, Ben Youssef, Josue Sa, Veigneau, Popov, Sadiku, Tarkan, Khalili, Hajradinovic, Trezeguet, Koita

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!