comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Malatyaspor'da Jahovic ile yollar ayrılacak mı?

21 Ocak 2020, Salı 13:49
Malatyaspor'da Jahovic ile yollar ayrılacak mı?

Malatyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken Adis Jahovic ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Malatyaspor'da transfer konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Ganalı orta saha oyuncusu Acquah'ın Lecce ile anlaşma sağlamasının ardından Adis Jahovic için de ayrılık konusu gündeme geldi.
 

Malatyaspor Transfer: Adis Jahovic transfer olacak mı?


Malatyaspor'da Süper Lig'in ikinci yarısında Medipol Başakşehir karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından transferde de sıcak saatler yaşanıyor. Takımın önemli isimlerinden biri olan orta saha oyuncusu Afriye Acquah'ın Lecce ile anlaştığı ifade ediliyor. Bu gelişme sonrası Adis Jahovic'in de ayrılması gündeme geldi. Oyuncunun menajeri ile Başkan Adil Gevrek arasında yapılan uzun görüşmenin ardından ayrılık konusunda büyük oranda anlaşma sağlandı. Jahovic'in takımdan ayrılması halinde yeni adresi de merak ediliyor.

Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Adis Jahovic, Süper Lig'de bu sezon 18 lig maçında 11 gol attı ve takımın gol yükünde önemli bir rol oynadı.
Son dakika Malatyaspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!