comScore

Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor

Malatyaspor, Hamit Altıntop'u transfer etmek istiyor

20 Mayıs 2017, Cumartesi 10:01
Malatyaspor, Hamit Altıntop'u transfer etmek istiyor

Malatyaspor transferde Hamit Altıntop'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

FutbolArena - Malatyaspor'dan transferde Hamit Altıntop sürprizi! TFF 1. Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Malatyaspor'da transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılı kulübün, Galatasaray'ın eski futbolcusu Hamit Altıntop'u gündemine aldığı öne sürüldü.


Malatyaspor, Hamit Altıntop'u transfer edecek mi?


Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, aslen Malatyalı olan Hamit'e teklifini sundu. Devre arasında Galatasaray'dan ayrılan ve Almanya'nın Darmstadt kulübüne giden 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübü Bundesliga'dan düştü. Bonservisi elinde olan Hamit Altıntop'u ikna etmek için Başkan Adil Gevrek yoğun çaba sarf ediyor. Hamit Bundesliga'da yarım sezonda 15 maçta forma giyerken, oldukça istikrarlı bir performans sergiledi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerini Malatyaspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Hamit Altıntop kimdir, kaç yaşında, kariyeri? Hamit Altıntop transfermarkt


Futbola Almanya'da başlayan Hamit Altıntop, Schalke'de yıldızını parlattıktan sonra Bayern Münih'e oradan da Real Madrid'e transfer oldu. 2012 yılında 3,5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan futbolcu, bu yılın Ocak ayında Bundesliga ekibi Darmstadt ile anlaşma sağladı. Alman ekibinde 15 maçta forma giyen Hamit Altıntop'un sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. 
34 yaşındaki Hamit Altıntop Transfermarkt verilerine göre 300 bin Euro piyasa değerine sahip.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!