comScore

Yasak Elma 54. bölüm full tek parça izle FOX TV (Yasak Elma yeni bölüm İZLE)

28 Ekim 2019, Pazartesi 23:30
Yasak Elma 54. bölüm full tek parça izle FOX TV (Yasak Elma yeni bölüm İZLE)

FOX TV yapımı Yasak Elma dizisinin 54. bölümü yayınlandı. Yasak Elma 54. bölüm izle, Yasak Elma yeni bölüm izle, Yasak Elma son bölüm izle gibi aramaların sonuçları haberimizde.

FOX TV'nin sevilen yapımı Yasak Elma dizisinin 54. bölümü ekranlara geldi. Fox ekranında Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı yayınlandı. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Ender ve Yıldız güç birliği yaparak Şahika'nın foyalarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Halit oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip, Yıldız'ı yalıya geri dönmüştür. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Yasak Elma yeni bölüm izle, Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma Fox Tv izle gibi araştırmalar yapmaya başladı.
 

Yasak Elma dizisi son bölüm izle (Yasak Elma dizisi 54. yeni bölüm)


Yıldız'ın Halit'ten ayrılmak istemesi, Halit'te şok etkisi yaratır. Yıldız, boşanma aşamasında çok dikkatli olmak zorunda olduğu için çeşitli önemler alırken, Ender, Şahika'nın arkasındaki gücün peşine düşer. Zehra, kitabının tanıtımı için Yıldız'dan yardım ister. İlk kez bir kadın tarafından terk edilecek olma duygusu ise Halit'i ikileme düşürür. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü olan Yasak Elma 53. bölümü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

YASAK ELMA DİZİSİ 54. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Yasak Elma dizisi Hilmi kimdir? (Cavit Çetin Güner)


Başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner, 3. sezonuyla FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna katıldı. Güner, 28 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak dizinin 54. bölümünden itibaren Hilmi karakterine hayat verecek.

Hilmi, Leyla'nın yani gerçek adıyla Ayşe'nin (Tuvana Türkay) eşi olarak izleyici karşısına çıkacak. Tehlikeli bir karakter olan Hilmi'nin amacı ise Leyla'yı bulmak ve onu tekrar yaşadıkları yere geri götürmek olacak. Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç'ın paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü 28 Ekim Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.
 

Yasak Elma dizisi oyuncuları


HALİT ARGUN (TALAT BULUT)

ENDER ARGUN (ŞEVVAL SAM)

YILDIZ YILMAZ (EDA ECE)

KAYA EKİNCİ (BARIŞ KILIÇ)

ZEHRA ARGUN (ŞAFAK PEKDEMİR)

CANER ÇELEBİ (BARIŞ AYTAÇ)

ŞENGÜL DOĞAN (İREM KAHYAOĞLU)

SİNAN (KIVANÇ KASABALI)

ZERRİN TAŞDEMİR (NİLGÜN TÜRKSEVER)

ERİM ARGUN (İLBER KABOĞLU)

LAL UZUN (TUĞÇE KOÇAK))

KÜNYE

YAPIM: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK - ZEYNEP SOYATA
UYGULAYICI YAPIMCI: ARZU EĞMİR

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da. 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!