comScore

Galatasaray Galatasaray

Wesley Sneijder ve Ricardo Quaresma Avrupa'nın zirvesinde

21 Şubat 2017, Salı 15:34
Wesley Sneijder ve Ricardo Quaresma Avrupa'nın zirvesinde

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder ile Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma bu sezon yaptıkları asistlerle Avrupa'da da zirvede yer alıyor.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 21 hafta sonunda lider durumda bulunan Beşiktaş ile şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar taışmak isteyen Galatasaray'ın yıldızları arasında da rekabet yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımda Wesley Sneijder, siyah beyazlı takımda ise Ricardo Quaresma yaptıkları asistlerle dikkat çekiyor.
 

Wesley Sneijder'in Galatasaray ile Süper Lig'deki asist sayısı


Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 7 puan gerisinde 3. sırada yer alan Galatasaray'da Wesley Sneijder bu sezon sergilediği performansla takımın hücum gücüne büyük katkı sağladı. Hollandalı futbolcu forma giydiği 16 Süper Lig maçında 11 asistle oynadı. Bu alanda Avrupa liglerinde de zirvede olan Hollandalı oyuncuyu, Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma takip ediyor.
 

Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş ile Süper Lig'deki asist sayısı


Bu sezon sergilediği performansla alkış toplayan Ricardo Quaresma, siyah beyazlılarla yeni sözleşme imzaladıktan sonra grafiğini daha da artırdı. Portekizli futbolcu, Süper Lig'de forma giydiği 19 maçta 10 asist yaptı.

Wesley Sneijder'in lider olduğu asist krallığında yer alan diğer oyuncular şu şekilde oluştu:
Wesley Sneijder - Galatasaray: 11
Ricardo Quarsma - Beşiktaş: 10
Morgan Sanson - Marsilya: 10
Jean Michael Seri - Nice: 9
Kevin Mohwald - Nürnberg: 9
Emil Forsberg - Leipzig: 9

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!