comScore

FutbolArena TV

Wan Der Wiel'in avukatı açıkladı

09 Haziran 2017, Cuma 18:48

 Fenerbahçeli futbolcu Van Der Wiel'in avukatı Abide Birsen, “Bize mal varlığını açıklasın (Ümit Akbulut) biz de gidelim ticaret mahkemesinde 4 buçuk milyon dolar ödenmiş ve biz de onun iadesini alalım” dedi. 

Van Der Wiel ile menajer Ümit Akbulut arasında yaşanan dolandırıcılık iddiasıyla ilgili Hollandalı futbolcunun avukatı Çağlayan Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu.
Avukat Abide Birsen, “Biz gözaltı kararı aldığımızda bize ulaşan bazı mağdurlar olduğunu fark ettik. Bizim dosyamızda diğer mağdurlarla birlikte savcı ile görüştük ve durumumuzu izah ettik. Ticari bir ilişkimiz olmadığını çünkü burada bizim iddiamız dolandırıcılık. Çünkü bir şirket yok ortada. Bütün mağdurlara vaatler var ortada. Paraları alınmış hiçbirine vaat edilen, mesela Taylor Swift gelecek gibi Floyd gelecek denilip gelmediği gibi. Bununla ilişkin savcıyla görüştük” diye konuştu.

Fenerbahçe Videoları