Ve Şenol Güneş'e bir yardımcı daha! Guti'den sonra...
FutbolArena - Beşiktaş yönetimi, Guti Hernandez’in ardından İlhan Mansız’ı da teknik direktör Şenol Güneş’in ekibine dahil etti.
Başkan Fikret Orman’ın Güneş’in kadrosunda katılmasını istediği İlhan ile anlaşmaya varıldığı ve Avusturya kampına dahil edeceği belirtildi.
Guti Hernandez’den sonra İlhan Mansız da gelecek
Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz hafta için Guti Hernandez ile her konuda anlaşmaya vardı.
İspanyol teknik adam, 11 Temmuz’da Avusturya kampına dahil olacak. Mansız’ın da Avusturya kampının teknik heyeti arasında yer alacağı dile getirildi.
Şenol Güneş’ten Mansız’a onay
Tecrübeli teknik adam A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde İlhan Mansız’ı kariyerinin zirvesine çıkarmıştı. Şenol Güneş’in yöneticilerle yaptığı görüşmede "İlhan eski talebem.
Onu, 2002 Dünya Kupası kadrosuna ben almıştı. O günlerde güzel işler yapmıştık" şeklinde konuştuğu biliniyordu.
Beşiktaş’ın Avusturya kampı başlıyor
Slovakya kampının ardından iki gün izin yapan Siyah-beyazlı futbolcular, yarın Avusturya’da bir araya gelerek ikinci etap kamp çalışmlarına başlayacak.
Kara Kartal, buradaki kampında 4 tane hazırlık maçı oynayacak. (Beşiktaş Haberleri)