comScore

FutbolArena TV

''Utanması gerekenler burda değil''

07 Mayıs 2017, Pazar 18:51

FutbolArena - Bursaspor'da Mutlu Topçu'nun yerine sezon sonuna kadar göreve getirilen Adnan Örnek, 6-0 kaybedilen Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Örnek konuşmasında Hamza Hamzaoğlu'nu işaret etti.

Adnan Örnek faturayı Hamza Hamzaoğlu'na kesti


"Rahmetli baÅŸkanımızın ölüm yıl dönümünde kemiklerini sızlattılar. Bursaspor'u bu hale düşürenler mezarına gidip özür dilemeli." diyen Adnan Örnek, "Utanması gerekenler, özür dilemesi gerekenler burada yok. Böyle bir takım yapmak kolay bir ÅŸey deÄŸil. Bu takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun." diyerek sezon başında takımı kuran Hamza HamzaoÄŸlu'na göndermede bulunmuÅŸ oldu. 

Hamza HamzaoÄŸlu, sezonun ilk yarısını 27 puanla 5. sırada bitirirken 2. devrenin başında alınan maÄŸlubiyetin ardından istifa etmiÅŸti. 

Bursaspor genç takımla maçlara çıkacak!


Öte yandan konuÅŸmasına sert ifadelerle devam eden Adnan Örnek, "Genç takımı sahaya sürelim. Hiç olmazsa ÅŸerefleri ile mücadele ederler! Bu formayı hak etmeyen çok oyuncu var. Genç kardeÅŸlerimiz devam edecekler. Ben 14 sene Bursaspor'da oynadım, bu oyundan utanıyorum" dedi.

Bursaspor Videoları