comScore

Ümraniyespor-Galatasaray canlı izle, Ümraniyespor-Galatasaray şifresiz izle (Ümraniyespor-Galatasaray bein sports canlı izle, Ümraniyespor-Galatasaray bein sports şifresiz izle)

19 Ağustos 2022, Cuma 20:12
Ümraniyespor-Galatasaray canlı izle, Ümraniyespor-Galatasaray şifresiz izle (Ümraniyespor-Galatasaray bein sports canlı izle, Ümraniyespor-Galatasaray bein sports şifresiz izle)

Süper Lig 3. haftasında Ümraniyespor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Saat 21:00'deki mücadeleyi beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Ümraniyespor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için Ümraniyespor-Galatasaray bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 3. hafta açılış maçında Ümraniyespor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray geçtiğimiz hafta sahasında Giresunspor'a 1-0 kaybetti. Ümraniyespor ise Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Ümraniyespor-Galatasaray maçı saat 21:00'da başlayacak. Ümraniyespor-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Ümraniyespor-Galatasaray maçını bein sports 1 canlı yayınlayacak. Ümraniyespor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Ümraniyespor-Galatasaray bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 
 

Ümraniyespor-Galatasaray maçı ilk 11'leri


Ümraniyespor: Serkan, Serkan Göksu, Alyyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Onur Ayık, Del Valle, Avounou, Mrsic, Bettaieb

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Sergio Oliveira, Torreira, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Seferovic
 

Ümraniyespor-Galatasaray maç haberleri


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bu akşam  HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maç saat 21.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde giren sarı-kırmızılı ekip, ilk haftada deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0 yenerken, evindeki ikinci hafta mücadelesinde Bitexen Giresunspor'a aynı skorla mağlup oldu. İlk 2 haftayı 3 puanla kapatan Galatasaray, 10. sırada yer alıyor. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Ümraniyespor ise oynadığı 2 maçta birer beraberlik ve yenilgi sonunda bir puan elde etti. Ümraniyespor aldığı bir puanla haftaya 13. sırada girdi.
 

Ümraniyespor-Galatasaray maçı istatistik haberleri


Ümraniyespor, Süper Lig tarihinde Galatasaray'a rakip olduğu ilk maçtan galip ayrılan yedinci takım olmak için sahaya çıkıyor. Daha önce bunu başaran altı takımın tamamı sarı-kırmızılılar karşısındaki ilk galibiyetini iç sahada tek farklı skorlarla aldı (Balıkesirspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Sakaryaspor; 1-0 & Yeni Malatyaspor; 2-1). İstanbul takımlarına konuk olduğu son beş Süper Lig maçında sırasıyla birer beraberlik ve mağlubiyet alan Galatasaray (3B 2M), son karşılaşmada İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin daha uzun son galibiyet hasreti Nisan 2017-Aralık 2018 arasındaki yedi karşılaşmalık süreçte geldi (2B 5M). (Opta)

 

Ümraniyespor-Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 3. haftasında Ümraniyespor ile Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Ümraniyespor-Galatasaray maçı saat 21:00'da başlayacak. beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak olan Ümraniyespor-Galatasaray maçını calnı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Ümraniyespor-Galatasaray canlı izle, Ümraniyespor-Galatasaray şifresiz izle, Ümraniyespor-Galatasaray bein sports izle, Ümraniyespor-Galatasaray bein sports canlı izle, Ümraniyespor-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Ümraniyespor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!