comScore

Ümit Karan Survivor'da Fatih Terim'in sözlerini hatırlattı

04 Mart 2018, Pazar 14:32
Ümit Karan Survivor'da Fatih Terim'in sözlerini hatırlattı

TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. All Star takımının başarılı yarışmacılarından Ümit Karan geçtiğimiz günlerde takım arkadaşlarına isyan etti ve Fatih Terim'in sözlerini hatırlattı. 

FutbolArena - Survivor 2018'in başarılı yarışmacılarından Ümit Karan geçtiğimiz günlerde adada takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbette bazı durumlardan rahatsız olduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta All Star takımında erkekler arasında en iyi performansı sergileyen isim seçilen 41 yaşındaki eski futbolcu Ümit Karan, takımdaki bazı isimlerin istatistiğe oynadığını ve bunun doğru olmadığını söyledi. 

Ümit Karan geçtiğimiz hafta All Star takımında en iyi erkek performansı sergileyen yarışmacı olurken, bunun çok abartılmaması gereken bir durum olduğunu söyledi. Takım oyununun önemine vurgu yapan Ümit Karan, Hilmicem, Murat ve Turabi ile yaptığı görüşmede, "Takımdaki bazı arkadaşlar kendilerini ön plana atmak istiyor. Egolar devreye giriyor ve istatistiğe oynuyor." dedi. 
ÜMİT KARAN'IN BU SÖZÜ FATİH TERİM'İ HATIRLATTI

Ümit Karan takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "İstatistikten bana ne! Ben takım oyununa ve galibiyete bakarım. Gerisi önemli değil. İstatistik beni ilgilendirmez! Bam bam bam!" bu kadar." ifadelerini kullandı. 


Ümit Karan kimdir?

 

Ümit Karan, 1 Ekim 1976‘da Berlin, Almanya‘da doğdu. Ümit Karan eski milli futbolcudur. Futbol hayatına Berlin'in Kreuzberg ilçesinde Hertha Yehlendorf, Rather SV gibi amatör takımlarda forma giyerek başladı. 18 yaşına kadar Berlin'de yaşadı. 

Daha sonra Türkiye kariyerine başladı. Gençlerbirliği'nin ardından Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray dışında Ankaraspor ve Eskişehirspor formaları giydi

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!