comScore

Ukrayna - Türkiye maçından bu ne hal Lucescu? Esnerken görüntülendi

02 Eylül 2017, Cumartesi 21:39
Ukrayna - Türkiye maçından bu ne hal Lucescu? Esnerken görüntülendi

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Futbol takımımızın Ukrayna ile oynayacağı karşılaşma öncesi Lucescu'nun esnerken görüntülenmesi sosyal medyada tepki gördü. 

FutbolArena - Ukrayna - Türkiye 2018 Dünya Kupası Elemeleri maçı öncesinde Metalist Stadı'nda Milli Takımımızın teknik direktörü Lucescu'nun ısınma esnasında kenardaki görüntü herkesi şoke etti. Rumen teknik adam futbolcuların ısındığı sırada esnerken görüntülendi. 
 

Ukrayna - Türkiye maçı Lucescu haberleri


2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli takımın deplasmanda Ukrayna ile oynayacağı karşılaşma öncesinde teknik direktör Lucescu'nun esneyen görüntüsü kameralara yansıdı. Futbolcuların sahada ısındığı esnada stadın atmosferine bakan Rumen teknik adam bir anda esnerken kameralara yansıdı. Lucescu'nun maç öncesindeki bu görüntüsü sosyal medyada büyük tepki gördü. 

Türkiye'nin Ukrayna maçı 11'i


Ay-yıldızlı ekibimizde cezalı olan Burak Yılmaz ile gribal enfeksiyon geçiren Ömer Toprak, Ukrayna - Türkiye maçında forma giyemedi.
Kaleyi Volkan Babacan'a emanet eden Mircea Lucescu, stoper ikilisini Mehmet Topal ve Serdar Aziz'den oluşturdu. Sağ bekte Şener Özbayraklı, sol bekte ise İsmail Köybaşı forma giydi.

Orta sahada Tolga Ciğerci ve Emre Belözoğlu'nun önünde Ozan Tufan'ı sahaya süren Rumen teknik adam, kanatlarda Hakan Çalhanoğlu ile Cengiz Ünder'i tercih etti. A Milli Takım'ın gol silahı ise Beşiktaş oyuncusu Cenk Tosun oldu.

A Milli Takımı ilk 11'i: Volkan Babacan, Şener, Mehmet Topal, Serdar Aziz, İsmail, Ozan, Tolga Ciğerci, Cengiz, Hakan, Emre Belözoğlu, Cenk

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!