comScore

Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle - Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm izle - Ufak Tefek Cinayetler son bölüm Star TV izle

13 Kasım 2018, Salı 23:14
Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle - Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm izle - Ufak Tefek Cinayetler son bölüm Star TV izle

Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler son bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler Star TV izle.

Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler Star TV izle. Star TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanmaya başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Salı akşamları yayınlanan ve 41. bölümüne kadar gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve ciddi bir izleyici kitlesine ulaştı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm Star TV izle. Ufak Tefek Cinayetler dizisini internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler dizinin bitmesi ile birlikte Ufak Tefek Cinayetler 41. bölümü aramaya başladı. Ufak Tefek Cinayetler son bölüm izle. Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle rehberi haberimizde.


Ufak Tefek Cinayetler son bölüm izle (Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm izle tıklayınız)


UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşıldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu'nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu'yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu'nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruldu. Oya, sonunda Kerim'le ilgili gerçeği öğrendi. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya vardı. 
Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin / Deniz Yorulmazer
Senarist: Meriç Acemi

OYUNCU KADROSU

Gökçe Bahadır
Oya

Mert Fırat
Serhan

Aslıhan Gürbüz
Merve

Osman Sonant
Kerim Adil Sağlam

Tülin Özen
Arzu

Yıldıray Şahinler
Mehmet

Bade İşçil
Pelin

Ferit Aktuğ
Taylan

Ushan Çakır
Emre Çelen

Duygu Sarışın
Burcu


Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu ne? (Star TV Ufak Tefek Cinayetler Dizisi)


Başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu'nun paylaştığı, Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler” dizisi heyecanla izlenmeye devam ediyor.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor.

Son dakika Aktüel Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!