comScore

UEFA'dan skandal Türkiye kararı! "Asker selamı için inceleme"

12 Ekim 2019, Cumartesi 21:45
UEFA'dan skandal Türkiye kararı!

UEFA, Türkiye - Arnavutluk maçında gol sonrası milli futbolcularımızın asker selamını, Fransa müsabakası öncesinde provokasyon niteliği taşıyıp taşımadığı yönünde inceletme başlattı. 

FutbolArena Dış Haberler - Milli takımımızın Arnavutluk maçı sonrasında UEFA skandal bir karar aldı.  Ay yıldızlı takımımızın Arnavutluk karşısında son dakikada attığı golün ardından Mehmetçiklerimize gönderdiği asker selamı, UEFA tarafından provokasyon niteliği taşıyıp taşımadığı yönünde incelenmeye alındı. 

UEFA Basın Komitesinden Philip Townsend, İtalyan basınına yaptığı açıklamada gol sevincinin Fransa maçı öncesi herhangi bir provokasyon veya siyasi amaç taşıyıp taşımadığı yönünde inceleme başlatacaklarını söyledi. 
"BU DURUMU KONTROL EDECEĞİZ"

Philip Townsend, "Şahsen bu kareyi görmedim. Herhangi bir provokasyon ve siyasi bir nitelik taşıyor mu? Olabilir. Bu durumu inceleyeceğimizi garanti ederim. Kontrol edeceğiz." diye konuştu. 
 

Fransa - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Euro 2020 elemeleri grup maçında A Milli takımımız deplasmanda Fransa ile karşılaşacak. Fransa - Türkiye maçı 14 Ekim Pazartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak. Müsabakayı TRT 1 canlı olarak yayınlayacak. Milli takımımız grupta 18 puanla lider durumda bulunuyor. 

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!