FutbolArena - A Milli Futbol Takımı'nın, 2 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Ukrayna ve 5 Eylül Salı günü sahasında Hırvatistan ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.
Ukrayna - Türkiye maçının hakemi kim?
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre milli takımın, Ukrayna ile Kharkiv şehrindeki Metalist Stadı'nda oynayacağı ve TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan yönetecek. Borbalan'ın yardımcılıklarını Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.
Türkiye - Hırvatistan maçının hakemi kim?
Eskişehir'de Hırvatistan ile Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak müsabakada ise İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson görev alacak. Atkinson'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Gary Beswick yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Robert Madley üstlenecek.
Ukrayna - Türkiye ve Türkiye - Hırvatistan maçları ne zaman?
2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli takımımız yeni teknik direktör Lucescu yönetiminde grupta Ukrayna ve Hırvatistan ile kader maçlarını oynayacak. A Milli takımımız Ukrayna ile 2 Eylül'de deplasmanda, Hırvatistan ile 5 Eylül'de Türkiye'de karşı karşıya gelecek.
Ay Yıldızlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

