FutbolArena Detay - Gruplara "İlk iki" parolasıyla çıkan Milliler, İzlanda dışında puan kaybettiği maçların tamamında ya son dakikada yediği bir gol ya da basit hatalarla puan kaybetti.
Çek Cumhuriyeti maçında ise öne geçmesine rağmen 35. dakikada verilmeyen penaltısının etkisiyle sahadan puansız ayrıldı.
Sadece Hollanda ve iki Letonya maçlarındaki puan kayıpları olmasa şu an milliler 18 puan ile grup liderliğine oynayabilirdi.
İŞTE O KAYIPLAR

TÜRKİYE:1 - ÇEK CUMHURİYETİ:2
Milliler öne geçti. Maç 1-1 devam ederken, Arda Turan'nın 35. dakikadaki net penaltısı verilmedi. Sahadan 2-1 mağlup ayrıldık.
LETONYA:1 - TÜRKİYE:1
Tek kale oynadığımız maçta sayısız fırsat kaçtı. Öne geçtiğimizde ise penaltı ile iki puan bıraktık.
HOLLANDA:1 - TÜRKİYE:1
Amsterdan Arena'da tarih yazılmak üzereydi.
Burak'ın golü ile öne geçtik. Sneijder'in maçın uzatmasında attığı golle iki puan bıraktık.
TÜRKİYE:1 - LETONYA:1
Tek kale oynadığımız maçta, yine son dakikada yıkıldık. İki puan bıraktık.
HALA YARIŞTAYIZ
Bu kadar ciddi hatalar ve kayıplara rağmen A Milliler hala yarışın içinde ve EURO 2016 play-offları oynamak için mevcut yerini koruması yeterli.

