comScore

Türkiye 0-1 Macaristan maç özeti ve golü (İZLE)

03 Eylül 2020, Perşembe 23:46
Türkiye 0-1 Macaristan maç özeti ve golü (İZLE)

A Milli takımımız, UEFA Uluslar Ligi'ndeki gruptaki ilk maçında Macaristan'a 1-0 mağlup oldu. Türkiye - Macaristan maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli takımımız gruptaki ilk maçında Macaristan ile karşı karşıya geldi. Milli takımımız beklenen performansı sergileyemediği maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu. Türkiye - Macaristan maç özeti ve golünü izlemek için detaylar haberimizde. 

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI
Szoboszlai: "Güzel oynadık. İlk yarıda çok iyi bir performans sergiledik. Dürüst olmak gerekirse biz sadece kendi oyunumuzda konsantre olduk. İyi de bir oyun sergiledik. Türkiye tabii ki çok güçlü bir takım. Ancak maç boyunca güzel performans sergiledik. Sıkı çalışmanın hakkını verdik. 

Mert Hakan Yandaş: "Halkımız milli takımı özlemişti. Bu kötü günlerde halkımızı mutlu etmek isterdik. Macaristan Ligi bizden erken başladı. Bizim ligimiz geç bitti. Tabii bunlar mazaret değil ama kazanamadığımız için üzgünüz."

Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi: "Marco Rossi: Bence ilk yarıya çok iyi başlamamız fark yaratıp Türkiye'yi şaşırttı. Kağıt üzerinde bizi rahatça yenebilecekleri gözüküyordu oyuncuların değerine bakınca. Belki de bu yüzden bizi hafife aldılar. "İkinci yarıda topu rakibe verip oynamayı seçtik ama unutmayın ki bizim de toplarımız direkten döndü. Szobozslai'nin bulduğu golle de maçı kazanmayı başardık."
 

Türkiye - Macaristan maç özeti ve golü


51. dakikada Burak Yılmaz ceza sahası dışından aldığı topu sürerek ceza sahası içerisine girdi. Rakip oyuncuları geçerek kaleci ile karşı karşıya kalan Yılmaz'ın şutunda kaleci Peter Gulasci meşin yuvarlağı kornere çeldi.
57. dakikada Emre Kılıç'ın pasında topla buluşan Hakan Çalhanoğlu'nun ceza sahası dışından kaleye gönderdiği top üstten dışarı çıktı.
65. dakikada Dominik Szoboszlai'ın ortasında ceza sahası içerisindeki Willi Orban topa kafası ile dokundu. Uğurcan Çakır topu parmak uçları ile kornere çeldi.
79. dakikada Dominik Szoboszlai'nin ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak direğe çarparak ağlara gitti. 0-1



İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Mert Müldür, Merih Demiral, Çağlar, Umut Meraş, Kaan Ayhan, Mert Hakan Yandaş, Hakan Çalhanoğlu, Emre Kılınç, Ahmed Kutucu, Burak Yılmaz

Macaristan: Gulacsi, Fiola, Lang, Orban, Attila Szalai, Nagy, Siger, Holender, Szoboszlai, Sallahi, Szalai

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!