comScore

Turabi - Kirita kavgasının montajsız görüntüleri (İZLE) - Survivor Türkiye Romanya olay anlar...

05 Mart 2018, Pazartesi 11:38
Turabi - Kirita kavgasının montajsız görüntüleri (İZLE) - Survivor Türkiye Romanya olay anlar...

Survivor 2018'de geçtiğimiz günlerde Türkiye ile Romanya arasında oynanan karşılaşmada Turabi ve Kirita arasındaki kavganın montajsız görüntüleri yaşandı. Turabi - Kirita kavgasını montajsız görüntülerini kaçırmayın. 

FutbolArena - TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'de geçtiğimiz günlerde Türkiye ile Romanya arasında oynanan müsabakada Turabi ve Rumen takımı arasındaki kavganın montajsız görüntüleri yayınlandı. 


Survivor kavga (Turabi - Kirita)


Hatırlanacağı üzere Türkiye All Star takımı - Romanya arasında oynanan müsabakada Turabi ile Ştefan'ın maçında kazanan Ştefan oldu. Ancak oyun sonrasında Romanya'daki yarışmacılarından Ianut, Turabi'nin alanına girerek elindeki topla Turabi'nin bölgesindeki labutları devirmeye başladı. Bu harekete çok sinirlenen Turabi rakibine kum atınca iki takım arasındaki gerilim büyüdü. Bu gerilime katılanlar arasında Kirita da vardı. 

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada kavganın detaylarını paylaştı. Turabi'nin ilk hamleyi yapmasından dolayı olay yerinden uzaklaştırıldığını söyleyen Ilıcalı, Turabi'nin tahrik savunması üzerine şu konuşmayı yaptı. 
"BİZİM TAKIM DA AYNISINI YAPMIŞ"

Acun Ilıcalı Türkiye-Romanya maçında yaşanan kavgayla ilgili olarak, "Ianut oyunun ardından Turabi'nin alanına girerek onun labutlarını devirmeye başladı. Ancak öncesinde bizim takımdan Hilmicem, kazanılan bir oyun sonrasında aynı hareketi yaptığı için Rumenler buna cevap verdi. Ayrıca size şunu söyleyeyim, Rumen takımı son derece farklı ve hırslı bir takım. Meksika takımına alaycı, ilginç dans hareketleri dahi yaptılar." diye konuştu. 

Konuşmanın devamında ise Acun Ilıcalı, "Bundan sonra ülkeler arasında birçok maç oynanacak. Sizden ricam sakinliğinizi korumanız." ifadelerini kullandı. 


 

Survivor Türkiye - Romanya Turabi kavga (İZLE)


Bu gelişmelerin ardından Acun Ilıcalı yaşanan kavganın tüm detaylarını şiddeti savunmadıkları için ekranlarda paylaşmadığını söylerken, "Yaşanan gerilim esnasında daha vahim olaylar yaşandı." diyerek ertesi gün olayların montajsız halini internet sitesinden paylaştı. Yaşanan kavgada Rumen takım oyuncularıyla Turabi arasında son derece ciddi olaylar yaşandığı, Kirita ve diğer yarışmacıların katılımıyla birbirlerine kum fırlatmaya devam eden insanları teknik ekibin ayırdığı gözlemlendi. 

MERVE AYDIN TURABİ'Yİ SAKİNLEŞTİRDİ

Oyun sonrasında son derece sinirli görünen Turabi'yi takım arkadaşı Merve Aydın sakinleştirdi. Turabi'yi oyun alanından uzaklaştıran Merve Aydın, takım arkadaşının sakinleşmesini sağladı. Öte yandan devamında ise Acun Ilıcalı, görüntülere bakarak ilk hamleyi yapan Turabi olduğu için Turabi'yi oyun alanından uzaklaştırdı. 
 

Survivor Turabi kimdir?


1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'nde okuyup mezun olamayınca Survivor Allstar'dan sonra dışardan okuyup liseyi bitirmiştir. 

Turabi Çamkıran, Mersin'de amatör şekilde tekvando, box ve muay thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak “Muay Thai”yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland'a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. 

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star'a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!