comScore

Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses'e 'Sakat' dedi, Çılgın Sedat çıldırdı! (Tuğba Ekinci-Çılgın Sedat kavgası İZLE)

08 Mayıs 2018, Salı 19:41
Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses'e 'Sakat' dedi, Çılgın Sedat çıldırdı! (Tuğba Ekinci-Çılgın Sedat kavgası İZLE)

Tuğba Ekinci, TV8 ekranlarında canlı yayında katıldığı canlı yayında İbrahim Tatlıses hakkında söylemiş olduğu 'Sakat ve zavallı' sözleri olay oldu. Çılgın Sedat, Tuğba Ekinci'ye bu sözlerinden dolayı ateş püskürdü. Tuğba Ekinci ve Çılgın Sedat kavgası görüntüleri haberimizde. Çılgın Sedat ve Tuğna Ekinci neden kavga etti?

FutbolArenaTV8 ekranlarında 'Söylemezsem olmaz' programının canlı yayınında Tuğba Ekinci ve Çılgın Sedat kavga etti. Programın canlı yayınında Tuğba Ekinci'nin geçtiğimiz günlerde etmiş olduğu 'Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez' sözlerinin tartışıldığı sırada Tuğba Ekinci canlı yayına bağlandı ve Çılgın Sedat ile kavga etti. Tuğba Ekinci Çılgın Sedat neden kavga etti? Tuğba Ekinci Çılgın Sedat kavgasının detayları haberimizde.

TV8 ekranlarında 'Söylemezsem olmaz' programının canlı yayınında Tuğba Ekinci'nin geçtiğimiz günlerde söylemiş olduğu 'Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez' sözleri masaya yatırıldı. Yayına telefon ile bağlanan Tuğba Ekinci'nin İbrahim Tatlıses hakkında söylemiş olduğu sözler ortamı gerdi.


Tuğba Ekinci Çılgın Sedat Kavgası İzle


Tuğba Ekinci'nin geçtiğimiz yıllarda İbrahim Tatlıses ile olan bir programda yaşananlar gündeme geldi. Yaşanan bu hadiye üzerine Tuğba Ekinci'nin İbrahim Tatlıses'e 'sakat' diye hitap etmesi tansiyonu yükseltti.

Daha sonra canlı yayına bağlanan Çılgın Sedat Tuğba Ekinci'ye açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Çılgın Sedat'ın Tuğba Ekinci hakkında söylediği şok sözler;

''SEN NE TERBİYESİZ BİR İNSANSIN''

''Tuğba Ekinci'nin sözleri sonrasında gerçekten çılgına döndüm Ya Tuğba sen hala düzgün konuşmasını bilmiyor, abuk subuk konuşuyorsun. Sen ne kadar terbiyesiz bir insansın Biz engelli çocuk anne ve babasıyız. Sen o çocuklara ‘sakat' diyemezsin. İbrahim Tatlıses'e ‘sakat ve zavallı' diyemezsin diyerek sert çıkıştı.''


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!