comScore
1 / 9

Tudor, Udinese'ye imzayı attı ve bakın ne dedi?

FutbolArena - Galatasaray ve Karabükspor’un eski hocası Igor Tudor, Udinese ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

2 / 9
11 maç üst üste kaybeden teknik direktör Massimo Oddo’nun koltuğunu devralan Tudor, zor bir görevi tercih ettiğini itiraf etti.

3 / 9

Igor Tudor’un Udinese açıklamaları

<h2>Igor Tudor’un Udinese açıklamaları</h2>
Tudor ilk sözlerinde, "Yapılması gereken önemli işler var. Yeni sezona yeni bir enerjiyle başlamalıyız.

4 / 9
Hajduk Split’te Andrija Balic ile çalıştım ama o zaman bir çocuktu." ifadelerini kullandı.

5 / 9

UDİNESE DOĞRU SEÇİM DEĞİL DEDİLER

<h2>UDİNESE DOĞRU SEÇİM DEĞİL DEDİLER</h2>
Çarpıcı itiraflarda bulunan Igor Tudor, "Birçok insan beni aradı ve Udinese’nin ideal bir seçim olmadığını söyledi.

6 / 9
Ancak Real Madrid teknik direktörünün bile başa çıkması gereken sorunlar var. Ben bu meydan okumayı kabul ediyorum." dedi.

7 / 9

4 MAÇ İÇİN GELMEDİM

<h2>4 MAÇ İÇİN GELMEDİM</h2>
Igor Tudor uzun soluklu bir yolculuk düşündüğünü belirterek, "Her şey çok çabuk oldu, fazla düşünmedim. Sadece 4 maç için gelmedim.

8 / 9
Bu projeye birlikte başlamaya karar verdik ve Udinese’ye beni tercih ettiği için minnettarım." sözlerini sarf etti.

9 / 9
Tudor son olarak "İtalya’dayken Lippi, Ancelotti ve Capello gibi en iyi antrenörlerle çalıştım. Hepsinden bir şey aldım, ama sonunda kendim olmalıyım." yorumunu yaptı.