19 Mart 2017, Pazar 13:13
Galatasaray, Trabzon deplasmanından 3 puanı kaybetmenin üzüntüsü ile dönüyor. Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, "Çözmemiz gereken farklı tip problemlerimiz var" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, Galatasaray'ı konuk etti. Mücadele bordo-mavili takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
KarşılaÅŸma sonrasında konuÅŸan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, ”Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Girdikleri fırsatları deÄŸerlendirdiler biz ise deÄŸerlendiremedik. Zor bir hafta geçirdik. Sakat oyuncularımız vardı. İlk 11 kurmakta zorlandık. Çözmemiz gereken farklı tip problemlerimiz var. Futbolda basit oynamak, birebirleri kazanmak önemli. EÄŸer pas yapamazsan oyunu domine edemezsen sıkıntılar yaÅŸarsın” diye konuÅŸtu.
“Bazı sıkıntılarımız var ve yapmamız gereken tek ÅŸey; kesinlikle bunları iyi düşünüp bunları çözmek” diyen Tudor, “Hoca olarak bu problemleri çözmem gerekiyor. Bu sene ve geçen seneden gelen sorunları tekrarlamaya gerek yok. Takip eden herkes bu sorunları biliyor. Hoca geldi 2 haftada sihirli bir deÄŸnekle her ÅŸeyi deÄŸiÅŸtirecek diye düşünüyorsanız demek ki futbolu bilmiyorsunuz demektir” ÅŸeklinde konuÅŸtu.