comScore

TRT Spikeri Erdoğan Arıkan'dan Fatih Terim'e sert gönderme

03 Temmuz 2016, Pazar 00:10
TRT Spikeri Erdoğan Arıkan'dan Fatih Terim'e sert gönderme

TRT 1'de yayınlanan Fransa - İzlanda maçının son dakikalarında doğru müsabakayı anlatan Erdoğan Arıkan, İzlanda üzerinden Fatih Terim ve Milli takıma sert bir göndermede bulundu. 

FutbolArena - Euro 2016'da Fransa'nın, İzlanda'yı 5-2 mağlup ettiği maçın son dakikalarına doğru TRT 1 Spikeri Erdoğan Arıkan, İzlanda'nın ortaya koyduğu mücadele üzerinden başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere Milli takıma sert bir göndermede bulundu. 
 

TRT Spikeri Erdoğan Arıkan'dan Fatih Terim'e sert gönderme


Euro 2016'da Fransa'nın İzlanda'yı 5-2 yendiği maçın sonlarına doğru Erdoğan Arıkan, İzlanda'nın ortaya koyduğu mücadeleyi takdir ederek "Bizim de artık daha fazla iz bırakmamız lazım. Özellikle basın toplantılarını gözden geçirmemiz gerekiyor. Biz sürekli iç sorunlarımızı gözler önüne serdik" şeklinde Fatih Terim ve Milli takıma sert bir göndermede bulundu. 

Hatırlanacağı üzere TRT 1'de Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in Fatih Terim'i eleştirmesi üzerine TRT'ye tepki gösteren Terim, basın toplantısında gazetecinin sorusuna "TRT'nin sorularını cevaplamıyorum" şeklinde yanıt verince bu konu bir süre gündemi meşgul etmişti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!