comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un sessiz forvetleri

18 Eylül 2016, Pazar 15:31
Trabzonspor'un sessiz forvetleri

Bordo-Mavili ekip 4 haftada 3 yenilgi, 1 galibiyet alırken sadece 2 gol attı.

FutbolArena - Ligde dördüncü haftaya girilmesine rağmen, Trabzonspor'da forvet hattında oynayan futbolcular henüz golle tanışamadılar.

Bordo-Mavili ekip 4 haftada 3 yenilgi, 1 galibiyet alırken, sadece Kasımpaşaspor karşılaşmasında 2-0 kazanabildi. Bu maçta da 2 golü Ogenyi Onazi kaydetti. Diğer 3 maçta Gaziantepspor'a karşı 1-0, Osmanlıspor'a 2-0 ve Alanyaspor'a da 3-0 kaybedilirken, yenilgilerde alınan farkların da periyodik olarak yükselmesi dikkat çekti. Bordo-Mavili takımın forvet hattında ilk iki hafta Muhammet Demir forma giydi ama pozisyon bile bulamadan kulübeye çekildi.
N'DOYE DE ÇARE OLAMADI

 Osmanlıspor maçında oyuna ikinci yarıda girdi ama etkili olamadı. İlk iki hafta oyuna sonradan dahil olan fakat son iki maçta 90 dakika oynayan Güney Koreli Hyan Jun Suk da, gol atamayan isimler arasında yer aldı. Suk, Alanyaspor maçında mutlak iki golden de yararlanamadı. Bordo-Mavili ekibin sağ kanadında oynayan Yusuf ile sol kanadı Castillo da rakip fileleri havalandıramazken, son olarak Dame N'doye forvet hattına kurtarıcı olarak monte edildi. Ama Senegalli oyuncu da Alanyaspor maçının ikinci yarısında hiç de etkin bir görüntü veremeyerek, kısırlığını sürdürdü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!