comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da altyapı belirsizliği sürüyor

27 Temmuz 2016, Çarşamba 00:32
Trabzonspor'da altyapı belirsizliği sürüyor

Trabzonspor'un Sadi Tekelioğlu kararının ardından gözler yapılacak planlamaya çevrildi.

FutbolArena - Başkan Muharrem Usta'nın kesin kararlı tutumuyla Sadi Tekelioğlu ile yeni dönemde çalışmayı düşünmeyen Bordo Mavililer'in bu isimle sözleşme yenilememe kararının almasının ardından gözler yapılacak planlamaya çevrildi.


Trabzonspor'da altyapı belirsizliği


Geride bıraktığımız Ramazan Bayramı'ndan bu yana Bordo Mavili Kulübün kendisi hakkında vereceği kararı bekleyen Cem Bağcı'nın kısa süre içerisinde görevine atanması bekleniyor.

Tekelioğlu ile birlikte Taner Yılmaz ve Ahmet Başkır'ın da kulüple ilişkileri kesilirken, diğer antrenörlerle ilgili karar yapılacak düzenlemeden sonra verilecek.

Başkan Usta'nın planına göre daha önce Gençlik Geliştirme Merkezi'nin İdari Koordinatörü olarak atanan Murat Dizdar'ın ardından Cem Bağcı ile halen Trabzonspor'da görev yapan Hakan Yılmaz ikilisinin teknik anlamda sorumlu olmaları düşünülüyor.

Daha önce Fenerbahçe'de Rehabilitasyon Antrenörü, Köln'de Kondisyoner, Kasımpaşa'da da Genç Takım ve Yardımcı Antrenörlük görevinde bulunan Bağcı ile anlaşmanın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Buna göre Cem Bağcı'nın Altyapı Koordinatörü, Hakan Yılmaz da Altyapı Teknik Sorumlusu olarak çalışmaya başlaması planlanıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!