comScore

Trabzonspor Trabzonspor

UEFA Avrupa Ligi | Maç Günü FutbolArenaTV

28 Kasım 2019, Perşembe 18:01
UEFA Avrupa Ligi | Maç Günü FutbolArenaTV

Trabzonspor-Getafe, Beşiktaş-Slovan Bratislave Başakşehir-Roma maçlarının tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir grup maçlarında sahne alıyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde bir bir üst tura çıkma şansını kaybederken, grup lideri Medipol Başakşehir ise sahasında Roma karşısında kritik bir sınav verecek. 

Trabzonspor-Getafe, Beşiktaş-Slovan Bratislava ve Başakşehir-Roma maçlarının tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 


Trabzonspor - Getefa maçı ilk 11'leri


Trabzonspor: Erce, Serkan Asan, Hosseini, Ivanildo, Abdürrahim Dursun, Kerem Baykuş, Doğan Erdoğan, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Muhammet Akpınar, Fıratcan
Getafe:  Chichizola, Djene, Bruno, Mata, Portillo, Nyom, Olivera, Arambarri, Molina, Fajr, Kenedy
 

Beşiktaş - Slovan Bratislava maç haberleri


UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda geride kalan 4 maçta puan alamayan ve yarın taraftarı önünde Slovan Bratislava'yı konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Dorukhan, Douglas, Victor Ruiz ve Atiba katılmadı. 2 gündür ayağında ağrı bulunan genç oyuncu Kartal Kayra Yılmaz ise takımla birlikte çalıştı. (İHA)


Medipol Başakşehir - Roma maç haberleri


Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yöneticiler, Roma'nın yöneticileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Medipol Başakşehir yöneticileri, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında karşılaşacakları İtalyan ekibi Roma'nın yöneticilerini öğle yemeğinde ağırladı. Yemekte Başkan Göksel Gümüşdağ, Asbaşkanlar Mesut Altan, Mustafa Saral ve Ömer Faruk Ayvacı ile CEO Mustafa Eröğüt yer aldı. Yemek sonrası Göksel Gümüşdağ, Roma İkinci Başkanı Mauro Baldissoni'ye günün anısına hatıra plaketi verirken, Baldissoni de Gümüşdağ'a Roma logolu cam plaket hediye etti. (İHA)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!