comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un forma tanıtım videosu ne kadar izlendi?

22 Temmuz 2019, Pazartesi 14:34
Trabzonspor'un forma tanıtım videosu ne kadar izlendi?

Trabzonspor'un yeni sezon için kullanacağı alternatif formasını tanıttığı video sosyal medyada büyük ses getirdi.

FutbolArena - Trabzonspor'da yeni sezon formasını tanıttığı video rekora koşuyor. Bordo mavililerin 19 Temmuz'da yayınladığı video sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, Barcelona, Real Betis, Drogheda gibi kulüplerin yanı sıra Gerard Pique, Kevin Campbell, Di Marzio gibi isimler de videoyu takipçileriyle paylaşarak yorumlarda bulundular. 
 

Trabzonspor'un gri forma reklam filmi İZLE


Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği alternatif gri formanın hikayesinin anlatıldığı tanıtım videosu büyük ilgi topladı. Bordo mavililerin, "Coğrafyamızın geleneksel dokuma bezi “keşan” motiflerini formamıza gururla işledik! Çünkü bize ait olan ve bizden kıldığımız her zaman en güzelidir. Biliyoruz ki #yanyana durursak #bizbize yeteriz!" notuyla paylaştığı video Twitter'da şimdiye kadar yaklaşık 10 milyon kez görüntülendi. Toplamda 30 bine yakın paylaşılan video, 120 bin beğeni aldı. 

TRABZONSPOR'UN FORMA REKLAM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

 
ÜNLÜ İSİMLER DE PAYLAŞTI

Trabzonspor'un videosunu Barcelona, real Betis ve Drogheda gibi kulüpler takipçileriyle paylaşırken, Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile Trabzonspor arasındaki yazışmalar taraftarları da mutlu etti. Pique'nin videoyu yaklaşık 20 milyon takipçisiyle paylaşmasının ardından bordo mavili kulübün hesabından, "Teşekkürler Pique. Sana ve ailene formaları hediye edeceğiz" şeklinde paylaşım yapıldı. Yıldız futbolcu bu mesaja da Türkçe olarak "Teşekkürler" yazarak karşılık verdi. 



ESKİ FUTBOLCULAR VE SANATÇILAR DA PAYLAŞTI

Trabzonspor'un forma tanıtım videosunu İtalyan Gazeteci Di Marzio, eski futbolculardan Kevin Campbell, şarkıcı Gökhan Tepe ve şair Sunay Akın da takipçileriyle paylaştı. 

İŞ ADAMLARI FORMA HEDİYE ETTİ

Trabzonspor'un forma tanıtım videosunun ardından eski yöneticilerden Nevzat Aydın başta olmak üzere birçok iş adamı ve eski yöneticiler de gri formadan satın alarak taraftarlara hediye etme sözü verdi.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!