comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan FutbolArena'ya Burak Yılmaz açıklaması

30 Ağustos 2018, Perşembe 00:10
Trabzonspor'dan FutbolArena'ya Burak Yılmaz açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili FutbolArena'ya konuştu. 

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ın Burak Yılmaz transferiyle ilgili Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, FutbolArena'ya konuştu. 
 

Beşiktaş Transfer Haberleri: Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı transfer oluyor?


Beşiktaş'ta golcü transferinde rotanın Burak Yılmaz'a dönmesiyle birlikte hareketli saatler yaşanıyor. Burak Yılmaz transferiyle ilgili olarak Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, FutbolArena'ya konuştu. Salihoğlu, "Burak Yılmaz için Beşiktaş'tan bize gelen resmi bir teklif yok." dedi. 
 

Burak Yılmaz'ın transferi faydalı olur mu?


Beşiktaş transfer haberleri gündeminde geçen sezondan bu yana yer alan Burak Yılmaz ile ilgili FutbolArena editörlerinden Sinan Yılmaz, "Burak bence kesinlikle düşünülmemeli. Kötü bir oyuncu olduğu için söylemiyorum. 2014-2015 sezonunda Burak kasığından bir sakatlık geçirmişti. O zaman Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin, 'Bu sakatlığı ben de yaşamıştım ve bir daha hiç eskisi gibi olamadım' demişti. Gerçekten de bu sakatlık kronikleşen bir sakatlık ve Burak da o sezondan beri hiç 25 maçı geçemedi. Her sezon dönem dönem sakatlık sorunları yaşıyor. Tam form tutup kendisini biraz fiziksel olarak zorlayınca yeniden sakatlanıyor. 33 yaşında ve kronik sakat bir oyuncuya bu yaştan sonra yatırım yapılmamalı" dedi. 

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!