comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Muharrem Usta'dan takıma prim dopingi

31 Ekim 2017, Salı 10:17
Trabzonspor'da Muharrem Usta'dan takıma prim dopingi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray galibiyeti sonrası takıma prim verme kararı aldı.

FutbolArena - Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında evinde Galatasaray'ı 2-1 yenerek camiadaki kötü havayı yok ederken futbolculara başkan Muharrem Usta'dan prim müjdesi verdi.

Son günlerde tartışılan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 10. haftaya 9 puanla 13. sırada giren takımın Galatasaray'ı 2-1 yenmesiyle adeta nefes aldı. 
 

Trabzonsporlu futbolculara Galatasaray maçı galibiyeti primi


Habertürk'ün haberine göre, Rıza Çalımbay'la telefonla görüşen Usta, karşılaşma sonrası da görüntülü arayıp soyunma odasında teknik adamı ve futbolcuları kutladı. Usta'nın isteğiyle takıma prim verilmesi kararı alındı. 
N'Doye ve Yusuf Yazıcı'nın golleriyle Galatasaray'ı 2-1 yıkan Trabzon'un kasası da doldu. Bordo-Mavili ekibin galibiyet primi ile birlikte 3.5 milyon TL gelir elde etti.

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!