comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Muhammed Demir hayal kırıklığı

15 Temmuz 2017, Cumartesi 14:06
Trabzonspor'da Muhammed Demir hayal kırıklığı

Trabzonspor, Muhammet Demir'in bonservisi, alacaklarına karşılık verildi.

FutbolArena - Trabzonspor, büyük umutlarla ve yüksek bedellerle transfer ettiği Muhammet Demir'in sözleşmesini feshetmek zorunda kaldı.

Trabzonspor'da başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günlerde Muharrem Usta'nın Gaziantepspor'dan 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği, kendisine de yıllık 1 milyon 150 bin Euro garanti ücret ödediği Muhammet Demir ile yollar ayrılırken, bu alışverişten kulübün zararı tam 10 milyon lira seviyesinde oldu.
Muhammet Demir'in bonservisin alacaklarına karşılık eline verildi. Gaziantepspor'a ödenen 2 milyon 750 bin Euroluk bonservis bedeli ise tümüyle zarar olarak Bordo-Mavili kulübün hanesine yazıldı. Muhammet Demir, Sivasspor ile sözleşme imzaladı.
 

Sivasspor, Muhammed Demir'i transfer etti


İmza töreninde görüşlerini dile getiren Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, "Sivasspor yaptığı transferlerle  Süper Ligin iddialı takımları arasında yerini alacaktır. Güçlü bir kadro ile  süper ligin kalıcısı olacagız" dedi.

''SİVASSPOR'DA OLMAK AYRICALIKTIR''

Sivasspor'da olmaktan ,kırmızı-beyazlı formayla buluşmaktan mutlu olduğun dile getiren  Demir ise "Sivasspor'da olmak ayrıcalıktır.bende bu ayrıcalığın içinde yer almaktan mutluyum. Başarı için buradayım" dedi.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!