comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür Kasımpaşa maçında yok

03 Mart 2019, Pazar 12:46
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür Kasımpaşa maçında yok

Trabzonspor'un Kasımpaşa maçı için açıklanan kadrosunda Yusuf Yazıcı yer alırken, sakatlığı devam eden Abdülkadir Ömür kadroya alınmadı.

FutbolArena - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sakatlanan futbolculardan Yusuf Yazıcı maç kadrosuna alınırken, bu karşılaşmaya yetişemeyen Abdülkadir Ömür 18 kişikik kamp listesinde yer almadı.
 

Trabzonspor'un Kasımpaşa maçı kadrosu


Trabzonspor'un Kasımpaşa maçı için açıklanan kadrosunda Yusuf Yazıcı yer alırken, sakatlığı devam eden Abdülkadir Ömür kadroya alınmadı.

Trabzonspor'un resmen açıklanan Kasımpaşa maçı kamp kadrosu:
Uğurcan Çakır

Arda Akbulut

Muzaffer Cem Kablan

Zargo Toure

Majid Hosseini

Hüseyin Türkmen

Ali Osman Karnapoğlu

Filip Novak

Luis Ibanez

Batuhan Artlarslan

Murat Cem Akpınar

Jose Sosa

Yusuf Yazıcı

Abdulkadir Parmak

Vahid Amiri

Anthony Nwakaeme

Caleb Ekuban

Hugo Rodallega
 

Trabzonspor'un Kasımpaşa maçı muhtemel 11'i


Onazi, Pereira, Kamil ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı nedeniyle yer almadığı kadroda, teknik direktör Ünal Karaman sağ bekte Hüseyin Türkmen'i oynatacak. Kamil Ahmet Çörekçi'nin idman sonrası kalçasında hissettiği ağrı nedeniyle kadroya alınmadığı öğrenildi.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i: Uğurcan - Hüseyin, Toure, Hosseini, Novak - Sosa, Abdülkadir Parmak - Ekuban, Yusuf, Nwakaeme - Rodallega
 

Abdülkadir Ömür Liverpool'a transfer olacak mı?


Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür için Liverpool yeniden atağa geçti. İngiliz ve İtalyan basını, İngiliz ekibinin sezon sonunda Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek için harekete geçtiği ve hatta Türkiye'ye scout ekibi gönderdiğini yazdı. 

 İngiliz ve İtalyan basını da Liverpool'un Abdülkadir Ömür'ü izlemek için Türkiye'ye scout ekibi gönderdiğini ve İngiliz ekibinin sezon sonunda genç yıldızı transfer etmek için Trabzonspor'la masaya oturacağını yazdı. 

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!