comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Ünal Karaman'ın sözleşmesini KAP'a bildirdi

06 Haziran 2019, Perşembe 19:53
Trabzonspor, Ünal Karaman'ın sözleşmesini KAP'a bildirdi

Trabzonspor yönetimi teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

FutbolArena - Trabzonspor'da uzun zamandır beklenen imza gerçekleşti. Bordo-mavili yönetim yapılan görüşmeler sonrasında teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığını KAP'a bildirdi.


Trabzonspor Haber: Ünal Karaman'ın sözleşmesi uzatıldı


Trabzonspor teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Ünal Karaman'ın 2 yıllık maaşı şu şekilde;

''Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Ünal Karaman ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Sayın Karaman'a;  2019-20 Futbol Sezonu için 4.500.000.-TL, 2020-21 Futbol Sezonu için 4.500.000.-TL ücret ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.''


Trabzonspor Haber: Ünal Karaman'ın açıklamaları


Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Ünal Karaman, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı imza töreninde şu açıklamalarda bulundu

''“Öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorum. Biz bu odanın içerisinde sene boyunca oyuncularımla beraber bazen sevinci paylaştık, bazen hüznü paylaştık. Önemli bir derslik olarak geçti burası. Klasikleşmenin ötesinde bu şehir farklı bir şehirdir. Her şeyiyle farklı bir şehir. Dokusunu bozma adına ısrarcı olunmazsa. Başkanım çok güzel şeyler söyledi. Şahsım da tüm yönetim kuruluna ve bize destek veren, bizden hiçbir şeyi esirgemeyen, en az başkanımız kadar destek veren tüm profesyonellerimize ve emekçilerimize teşekkür ediyorum. İnanın, onlar olmazsa bizler olmayız. Bizim profesyonel manadaki yaşayışımızı ve hayat standartlarımız noktasında hep önümüzü süpürdüler, önümüzde pislik bırakmamaya çalıştılar. Ben tüm ekibim adına hepsine teşekkür ediyorum. Trabzon şehri diğer şehirler gibi değildir. Her yerde söyleriz. Maalesef spor ve siyasette biraz daha fazla söyleriz. Bir söz vardır, “Yunus'um bu sözleri eğri büğrü söyleme, gelir Molla Kasım çeker seni hesaba” diye. Biz kendimizi hesaba çekme noktasında biraz eksik kalırız. Biz horonu bile hızlı oynarız. Bazen erken davranabiliriz, acele edebiliriz. Geldiğimiz noktada basın mensupları elbette çok önemlisiniz ama siz başka şehrin basın mensubu gibi olamazsınız. Tuttuğunuz ikinci bir takımın olduğunu düşünmüyorum. Varınız yoğunuz Trabzonspor'u en az bizler kadar koruyup kollamanız gerekir. Çünkü birçoğunuz profesyonel işinizin haricinde Bordo Mavi kravatla, atkıyla, formayla gezen insanlarısınız. O yüzden kendi çocuğunuz gibi korumanız gerekir.

''BÜYÜK MUTLULUK''

“Bizler hizmet ediyoruz. Ben bundan büyük mutluluk duyuyorum. Şu sözleşmede ne yazdığını biliyorsam evlatlarıma kavuşmak nasip olmasın” diyen Karaman, sözlerine şöyle devam etti: “Sadece yönetici arkadaşlarımızdan bir isteğim oldu, onu da başkanımıza söylerim. İstediğim bir tek şey var camiamıza hizmet etmek, camiamızın yüzünü güldürmek. Yeteneği neye el veriyorsa, gücümüz neye yetiyorsa. Geçmişte ne yaşadığımızı, diğer takımlarla alakalı ne yaşadığımızı gelirsiniz ben size ifade ederim. Beni 20 yıldır, 30 yıldır hala tanımadıysanız çok fazla ifade edecek bir şeyim olmaz. Biz geçen sene zorlukların içinde olduk. Allah'a şükürler olsun o zorluklar bize imkan verdi. Biz hiçbir zaman bize sunulmuş kaz tüyü yataklarda, koltuklarda, mükemmel kadrolarda, mükemmel imkânlarda bir şeyler sunulmadı bize. Geçmişte yaşadığımıza baktım bir de geleceğe baktım. Allah'a şükürler olsun her türlü zorluğa rağmen aslan gibi yürekleri olan, sporculuktan asla taviz vermeyen ve her gün öğrenme gayretinde olan bir oyuncu grubum vardı. Öğrenecekler, öğrenmeye de devam edecekler tıpkı bizim gibi. Biz de bu oyuncu grubu olduğu sürece, ben sadece oyuncu grubu demiyorum onlara saha içinde mücadele eden bu taraftar grubu olduğu sürece Allah'a şükürler olsun şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğiz.”

''7/24 TESİSLERDE ZAMAN GEÇİRDİM''

Bu süreçte biraz empati yaparak bakılmasını isteyen Karaman, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçen seneyi ben tesislerde geçirdim. 7/24 tesislerde geçirdim. Nadiren tesislerden dışarı çıktım. Bundan asla rahatsızlık duymuyorum. Ben burada bir çalışanın gözüne baktığımda ondan enerji alan, o enerjiyle çalışan bir insanım. Sizden bir tek istirhamım olsun, burada bir imza töreni yapıyoruz. Baktığınız zaman bu bir profesyonel sözleşmedir ama ben hayatımın hiçbir döneminde profesyonel sözleşmeye imza atmadım. Geçmişte Trabzonspor'a 10 milyara imza atarken, İstanbul kulüplerinin ilk teklifi 25 milyar olmuştu. Ben konuşmadım, düşünmedim bile. Ben burada mesafeyi de bilirim. Mutluluk, hüzün, keder… Aradaki çok ince çizgiyi de bilen bir insanım. Bugün burada konuşuyorum ama yarın belki bir sözünüz, bir bakışınız, başkanımızın veya yönetim kurulumuzun bir bakışı benim kimseye söylemeden buradan eşyayı toplayıp gitmeme neden olur. Bir tek şey istiyoruz, samimi duruş. Biz bu samimi duruşu birbirimize gösterdiğimiz sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Gücümüz ölçüsünde aşarız. Kadromuz, imkanlarımız nereye kadar. Kulvarlarımız farklı, bu kulvarlarda yarışacaksınız. Hastalığı var, olumsuzluğu var. Bunun için de güçlü olmanız lazım, güçlü kalabilmemiz lazım. Bunun için de en büyük etken sizlersiniz. Çünkü bizi insanlarla samimi olarak buluşturan sizlersiniz. Başkanımız, bizler, çalışanlarımız diğer Trabzonsporlulardan farklı mıyız, nasıl farklı düşünebiliriz. O yüzden sizlerden istirhamın bunu saf bir profesyonel imza olarak görmeyin. Sizin yüreklerinizde Trabzonspor'a atılmış imza neyse bunu da öyle görün.”

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!